ps ogloszenie drobne : ODSTAPIE BILET DO KOLEJKI

ZENOBIA napisał(a):czyli rozumiem z tego ze chetnie bedziesz sie wymieniac z nami w tej kolejeczce oczekujacej na rzucenie nastepnego odcinka ? w razie czego moge kota popilnowac

i
 i  postanowiliśmy ulepszyć scenariusz. dodając mu aspekty bliższe zwykłemu człowiekowi niż alak mew. np. całowanie sie. i przytulanie.
 postanowiliśmy ulepszyć scenariusz. dodając mu aspekty bliższe zwykłemu człowiekowi niż alak mew. np. całowanie sie. i przytulanie. 
  i
  i   

i
 i   wyruszyli w morze na materacu plarzowym, co biorąc pod uwagę ich niewielkie rozmiary mogło by brzmiec
  wyruszyli w morze na materacu plarzowym, co biorąc pod uwagę ich niewielkie rozmiary mogło by brzmiec i
  i   wyruszyli na może pancernikiem Patomkin' tak stoczyli dzielny bój z wygłodniałymi mewami i stoczyli sie w szczelinę między materac a zagłówek.
 wyruszyli na może pancernikiem Patomkin' tak stoczyli dzielny bój z wygłodniałymi mewami i stoczyli sie w szczelinę między materac a zagłówek. zaszedł
 zaszedł podążyła go szukać trafiając na
 podążyła go szukać trafiając na   i unikając tylko cudem wiecznego skwaszenia wyratowana przez
 i unikając tylko cudem wiecznego skwaszenia wyratowana przez   
  deprymująco i nie ma pomysłu na to co napisać ale ...
 deprymująco i nie ma pomysłu na to co napisać ale ... wie co napisać
 wie co napisać mówi że to nieprzystoi i niewykonalne..
 mówi że to nieprzystoi i niewykonalne.. za coś musi te gruba kase dostawać)
  za coś musi te gruba kase dostawać) trzymając oszołomiona
 trzymając oszołomiona   w objęciach sunie po nieboskłonie,
  w objęciach sunie po nieboskłonie,   

, czy zjadłas ogórka?
 , czy zjadłas ogórka? czuja jak
 czuja jak   wtulona w niego wzbużona oddycha
 wtulona w niego wzbużona oddycha 
  i pokazuje jej wszechobecne tam cudowności, ta z podziwem na niego spogląda. wzdychając od czasu do czasu.
  i pokazuje jej wszechobecne tam cudowności, ta z podziwem na niego spogląda. wzdychając od czasu do czasu. coraz bardziej zafascynowana i zauroczona, nie zauważa iż na radosnej i beztroskiej zabawie z
 coraz bardziej zafascynowana i zauroczona, nie zauważa iż na radosnej i beztroskiej zabawie z   mijają jej dni a może tygodnie, lub miesiące...
 mijają jej dni a może tygodnie, lub miesiące... 
  nie była tak zauroczona. zauważyła by że to nic dziwnego bo nagle usta
 nie była tak zauroczona. zauważyła by że to nic dziwnego bo nagle usta   zajmują cały wszechświat....
 zajmują cały wszechświat.... oddaje sie toczącemu ją drżeniu i zatapia w ustach
 oddaje sie toczącemu ją drżeniu i zatapia w ustach   
  unoszącego sie na nieboskłonie i patrzącego przerażono-zdziwiono-rozdartosercym wzrokiem i walą w niego całym impetem
 unoszącego sie na nieboskłonie i patrzącego przerażono-zdziwiono-rozdartosercym wzrokiem i walą w niego całym impetem 

!!!...... co ty robisz?!
 !!!...... co ty robisz?! mi tylko pokazywał jego królestwo!
 mi tylko pokazywał jego królestwo! 

zapozna sie z działaniem koturna mocy
 zapozna sie z działaniem koturna mocy zniknie
 zniknie  ...
 ...

...... no wiec go wzielam.....
 ...... no wiec go wzielam.....  

.....no i juz po wszystkim jak bylo .........
 .....no i juz po wszystkim jak bylo .........  

, i jak se juz zapalil , podrapal i ten tego, to mowi tak ..../Paulka da ucho zeby nie slyszaly/ ::
  , i jak se juz zapalil , podrapal i ten tego, to mowi tak ..../Paulka da ucho zeby nie slyszaly/ :: 
  , Paulka rozumi
  , Paulka rozumi   ..i mowi tak :
  ..i mowi tak : 

boże to ja się czosnkiem natrzeć muszę! I mojego chłopa też tak na wszelki wypadek natrem. Lecem po księdza! Łola boga! Dobrze że w porę się wywiedziałam może szatan nas jeszcze nie opętał w pełni.
  boże to ja się czosnkiem natrzeć muszę! I mojego chłopa też tak na wszelki wypadek natrem. Lecem po księdza! Łola boga! Dobrze że w porę się wywiedziałam może szatan nas jeszcze nie opętał w pełni.
paulka162 napisał(a):Pani Zeniu sekta?!??!?!?!?!
Też mi się ten odcinek podobał, ale teraz ? Tfuuu! takie zberezeństwa!
Ten odcinek taki światowy był, taki uczony.
Zenia ma rację, ten ryżyser to ma nas za całkowitych głupków! Każda z nas ma swój rozum! A jak ni wiemy to my se wytłumaczymy na wzajim i już.
Mówi Pani, że ten Pani to na pięlęgniareczki leci? Syndrom białego fartucha to się nazywa! Ja wim, bo też ze służby jestem. Ja się w ogóle przestraszyłam, że on zabroni pani w tym no.. jak mu tam? no internacie bywać, ale widzę że się spodobało. Pani nie pozwoli mu za często, bo przecież Pani też musi.
Ściskam mocno.
P.S ja znów muszę do niedzieli wyskoczyć. Tym razem do Krakówa jadę! Światowa jestem, a co!