przez M.C. Wt, 09.09.2008 17:31
Troczka w jednO sekunde nie napisze! Luuuudzie i Hobbitu!
Wiec tak Sowus to bedzie (tu sie usmiechnelam bo mi sie przypomnial nasz pilot do Lwowa, fajny chlopak z KUL-u ale mowiacy jeszcze fajniejszO gwarO, no i on upodobal sowie wlasnie zwrot "tera bedziemy jechac dalej", w bedziemy jest tylko zwykle "e", bez kreseczki. Przepraszam za dygresje ala Kangurzyca. A WOGOLE to Kangurzyca mogla by sie wygrzebac spod bledzika, ne? Nie koniecznie na okolicznoc obchodow kolejnych urodzin , tylko tak od w-czapy, ne?). No wiec gdzie to ja bylam...acha, to cos to bedzie Niezwykla TrampolYnowa Wieza Widokowa pod Cisnieniem, hihi. Moze byc? Pan Fizyk mowi, ze on moze byc od regulacji cisnienia. Albercia bedzie na pierwszy rzut, hihi. Fajnie miec glupawke, wiecie? Sowus cos Ty tam o mnie wysmarowala? Chcesz zebym sie speszyla czy jak? Przeciez dopiero zaczelam troczka? Obietnice o Foodach Marketach pamietam! Z przybania do Niezwyklej TrampolYny uszkne pare karczochow, bo ma przepis jak je nadziac pomidorami, hihi. O luuudzie ale w tym Dublinie piekna jesien...astry i anemony to wg Alberci kwintesencja jesieni...
Tera tak, "Tyś Pozytywną Energią naszego Forum", hihi, Druhny, Panstwo oraz Hobbitu sowie wyhaftujO ku pamieci. Dziekuje St Gazeto! Nie zebym byla skromna czy cos...
Scianu, PS#9, czekac z wierszenku?! Hihi, Druhna ladnie udaje grzecznO i poslusznO. Ale skoro Druhna zajeta tworczosociO to Albercia sie wyrywa do ogloszenia, ze w Wenecji Zlotego Lwa dostal film hamerykanski Wrestler, rezyser Darren Aronofsky, hmmmm...jedyny ktory nam jakos nie bardzo przypadl do gustu....nam tzn., Emci i Alberci. Ale niech Wimowi bedzie...., Wim sie zna na rzeczy i do tego ma fajnO fryzure. BUM! Teraz wracajac do zielonych zyczen...Przede wszystkim podziekowania dla Hobbitu i Alberci, hihi. Tylko zeby mi te kolczyki byly na klipsy bo uszu nie przekuwam, nawet dla organicznych! BUM! A Hobbitu to majO widok, o-la-la. Nic dziwnego ze tylko bandziochy do gory i si wylegujO. Sila z drzewa az bucha!!! BUCH, BUCH!!! Wszystko przejete, czek. Dziekuje.
Reniu, dziekuje, milo ze z nami swietujesz kolejnO balange!
Tera bedziemy leciec na poprzedniOM strone....
Teremi, hihi. Czy Druhna chce przez to powiedziec, ze JA mam zaburzenia wierszenkowe?! Druhna si bawi w Dr Frojd? Wierszenka piekna! Dziekuje i no...hihi, chyba sie przyda...Oj co ja bym bez Druhny tekstow i nie tylko....zrobila....
Maszmunku...piekne roza, dziekuje. Hihi, w restauracji tez posiedzialam. I chyba zdecyduje sie na Menu Degustazionze Autunnale, glownie przez "Gnocchetti di patate al tartufo nero", no mam slabosc i juz..., hihi, a te kasztany w ogniu tez dobre! Menu z winami to mi sie otwieralo chyba z piec minut! Ale majO piwniczke! No i chyba jednak to Sassicaia, Toscana Anno '79, hihi, no co, jak szalec to szalec! Tylko nie wiem czy to pasuje do Gnocchetti...ale mniejsza...
Bronia, biore pachnace rozowe gozdziki do bukietu z rozo! Nic sie Bronia nie boj! W-czapy jablkowej nie bedzie! Rozowe w kwiatach jak najbardziej tak! Albercia ma usmiech na twarzy...Bronia, usmialam sie...., hihi, No co ja moge, jedni majo Mamma Mia inni majo Mary Poppins....Rownowaga musi byc zeby nie bylo przesady z tym dobrym smakiem, hihi.
Dziekuje wszystkim najmocniej! Koncze postotok, uffff, pa.