HYDE PARK

Postprzez Rfechner Wt, 09.09.2008 09:03

Emciu wszystkiego najlepszego urodzinowo! :lol:
Rfechner

Postprzez Ściana Wt, 09.09.2008 11:48

Emciuniu,

Drzewo z S. jako to SILA ZYCIOWA, ktorej Panna NiktA nie zlamie, BUM!
Obrazek

PS jako bonus prezenty od...

Hobbitu - Zielone niebo nad klombOM
Obrazek

Alberci - Druhna sama rozumie...nie moglam odmowic. Tworczosc Matki Natury, czili organiczne kolczyki w ulubionym kolorze.
Obrazek

PS # 9 A wierszenke to wklejac, czy szczekac na ZN?
Ściana

Postprzez St.Gazeta Wt, 09.09.2008 14:26

Droga E-MC-iu :)

Tyś Pozytywną Energią naszego Forum ......co już daaaaawno przewidział był poczciwy Pan Einstein
Dziękuję że jesteś i w ogóle i w szczególe tu z nami

:D Szczęścia ! Szczęścia ! Szczęścia ! :D
St.Gazeta

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 14:57

Kochana Emciu

Po drodze do Kitchen Garden natknęłam się na to COŚ i od razu wiedziałam, że się nada na urodzinowy prezent dla Ciebie, ponieważ zupełnie nie mam pojęcia, co to jest i do czego służy! Twoja pomysłowość, kreatywność, PH i zamiłowanie do wszelakich, najbardziej odjechanych prodżektów są powszechnie znane na forumie i dlatego wiem, że "zrób-sowie-prezent" spodoba Ci się. Niech Ci służy jak najlepiej teraz i zawsze i na wieki wieków ament. Wszystkiego najwspanialszego w Dniu Urodzin, Emciu, radości na każdy dzień! Zupełnie sowie nie wyobrażam forumu bez Twoich zwariowanych wierszenek, urodziwych i nastrojowych pikczurenek, ciepłych troczków oraz nowinek kulturalnych, tak samo jak nie wyobrażam sowie mojego Dublina bez Twoich gołębi, które zawsze kurna wiedzOM kiedy przylecieć...dowiadujOM się, czy jak...? Albo im ktoś mówi... Dziękuję Ci i obiecuję zaliczyć wszystkie Food Markety w mieście i okolYcach, gdzie tylko pióro sięgnie, hihi...Twoje zdrowie, Emciu!!!

Obrazek
GrejSowa

Postprzez Ściana Wt, 09.09.2008 15:03

Sowus, Albercia mowi, ze to COS dla Emci, to najzwyklejsza w Kredensie TRAMPOLYNA. Toz to widac na pierwszy rzut oczodolu, ne?

Zdrowie Emci! Na drugOM nozkIE!

PS Sowus, piekne zdjecia z D. Pola Raksa dla duszy, czek.
Ściana

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 15:11

Mówisz, Ścianuś...? Tylko nie najzwyklejsza, dobra? Hihi...Zabytkowa, no!!! Kiedyś to były trampolYny, co ne...?
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 15:20

No, to przybranie do trampolYny...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 15:35

...oraz cykl pt. "Wszystkie drogi prowadzOM do HalYnki"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 15:41

i na koniec coś absolutnie polaraksowego@Ścianusia czili dla spokojności...szum traw, nie mylYć z trawkOM...

Obrazek
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 15:43

NIECH EMCIA JUŻ WYJDZIE Z WYRKA!!!!!!!!!!!

P.S. Co ne...?
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Wt, 09.09.2008 17:00

Emciu... Szósta już! na Boga! Gdzie Ty?
Małgosia Sz

Postprzez M.C. Wt, 09.09.2008 17:31

Troczka w jednO sekunde nie napisze! Luuuudzie i Hobbitu!

Wiec tak Sowus to bedzie (tu sie usmiechnelam bo mi sie przypomnial nasz pilot do Lwowa, fajny chlopak z KUL-u ale mowiacy jeszcze fajniejszO gwarO, no i on upodobal sowie wlasnie zwrot "tera bedziemy jechac dalej", w bedziemy jest tylko zwykle "e", bez kreseczki. Przepraszam za dygresje ala Kangurzyca. A WOGOLE to Kangurzyca mogla by sie wygrzebac spod bledzika, ne? Nie koniecznie na okolicznoc obchodow kolejnych urodzin , tylko tak od w-czapy, ne?). No wiec gdzie to ja bylam...acha, to cos to bedzie Niezwykla TrampolYnowa Wieza Widokowa pod Cisnieniem, hihi. Moze byc? Pan Fizyk mowi, ze on moze byc od regulacji cisnienia. Albercia bedzie na pierwszy rzut, hihi. Fajnie miec glupawke, wiecie? Sowus cos Ty tam o mnie wysmarowala? Chcesz zebym sie speszyla czy jak? Przeciez dopiero zaczelam troczka? Obietnice o Foodach Marketach pamietam! Z przybania do Niezwyklej TrampolYny uszkne pare karczochow, bo ma przepis jak je nadziac pomidorami, hihi. O luuudzie ale w tym Dublinie piekna jesien...astry i anemony to wg Alberci kwintesencja jesieni...

Tera tak, "Tyś Pozytywną Energią naszego Forum", hihi, Druhny, Panstwo oraz Hobbitu sowie wyhaftujO ku pamieci. Dziekuje St Gazeto! Nie zebym byla skromna czy cos...

Scianu, PS#9, czekac z wierszenku?! Hihi, Druhna ladnie udaje grzecznO i poslusznO. Ale skoro Druhna zajeta tworczosociO to Albercia sie wyrywa do ogloszenia, ze w Wenecji Zlotego Lwa dostal film hamerykanski Wrestler, rezyser Darren Aronofsky, hmmmm...jedyny ktory nam jakos nie bardzo przypadl do gustu....nam tzn., Emci i Alberci. Ale niech Wimowi bedzie...., Wim sie zna na rzeczy i do tego ma fajnO fryzure. BUM! Teraz wracajac do zielonych zyczen...Przede wszystkim podziekowania dla Hobbitu i Alberci, hihi. Tylko zeby mi te kolczyki byly na klipsy bo uszu nie przekuwam, nawet dla organicznych! BUM! A Hobbitu to majO widok, o-la-la. Nic dziwnego ze tylko bandziochy do gory i si wylegujO. Sila z drzewa az bucha!!! BUCH, BUCH!!! Wszystko przejete, czek. Dziekuje.

Reniu, dziekuje, milo ze z nami swietujesz kolejnO balange!

Tera bedziemy leciec na poprzedniOM strone....

Teremi, hihi. Czy Druhna chce przez to powiedziec, ze JA mam zaburzenia wierszenkowe?! Druhna si bawi w Dr Frojd? Wierszenka piekna! Dziekuje i no...hihi, chyba sie przyda...Oj co ja bym bez Druhny tekstow i nie tylko....zrobila....

Maszmunku...piekne roza, dziekuje. Hihi, w restauracji tez posiedzialam. I chyba zdecyduje sie na Menu Degustazionze Autunnale, glownie przez "Gnocchetti di patate al tartufo nero", no mam slabosc i juz..., hihi, a te kasztany w ogniu tez dobre! Menu z winami to mi sie otwieralo chyba z piec minut! Ale majO piwniczke! No i chyba jednak to Sassicaia, Toscana Anno '79, hihi, no co, jak szalec to szalec! Tylko nie wiem czy to pasuje do Gnocchetti...ale mniejsza...

Bronia, biore pachnace rozowe gozdziki do bukietu z rozo! Nic sie Bronia nie boj! W-czapy jablkowej nie bedzie! Rozowe w kwiatach jak najbardziej tak! Albercia ma usmiech na twarzy...Bronia, usmialam sie...., hihi, No co ja moge, jedni majo Mamma Mia inni majo Mary Poppins....Rownowaga musi byc zeby nie bylo przesady z tym dobrym smakiem, hihi.

Dziekuje wszystkim najmocniej! Koncze postotok, uffff, pa.
M.C.

Postprzez Eve Wt, 09.09.2008 17:36

Emcia wpadnij do Kulturalnych. STOP. Jest impreza.STOP.
Eve

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 17:37

tussenpozen. Stop.
GrejSowa

Postprzez M.C. Wt, 09.09.2008 17:39

Oj Wy jestescie szurniete! Stop!
M.C.

Postprzez teremi Wt, 09.09.2008 18:40

no to w ramach urodzin, Italii, pięknych kobiet

" Bella Bella donna"

Bella Bella donna wieczór taki piękny
Chodźmy więc nad morze do maleńkiej kawiarenki,
Będziemy w altance pili słodkie wino
I całując się z uśmiechem powiesz ach bambino.

Wszyscy śpią wokoło, nie budź ich
Tylko w starym porcie, w dali hen
Nuci pieśń wesołą, słuchaj więc
Marynarzy chór.

Bella Bella donna wieczór taki piękny
Chodźmy więc nad morze do maleńkiej kawiarenki
Popatrz cyprysów gaj, kołysze się
I niesie morską woń kwiatów i morskich traw
Na niebie srebrem lśnią tysiące gwiazd
Spójrz jaki piękny jest wieczorny świat.

Wszyscy śpią wokoło, nie budź ich...
(autorzy:G.Winkler, A.Jakowska; śpiewali:J.Gniatkowski&J.Danek)
http://pl.youtube.com/watch?v=S87NBwV_hcI
Ostatnio edytowano Wt, 09.09.2008 18:44 przez teremi, łącznie edytowano 1 raz
teremi

Postprzez Małgosia Sz Wt, 09.09.2008 18:41

phi! wiadomo! jest maszmun, jest "wieczór taki piękny" hihihi to dorbaldie gUpawka że hej! myślałam, że mi przejdzie po drodze z pracy do domu, ale skąąąd!

Emciu troczek mniam mniam!

no i tyle było tych wątków foodie, że zapytam: gdzie jest Uciecha?
Małgosia Sz

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 21:45

Emciu, to nie jest prezent dla Ciebie, choć baaaaardzo bym chciała...ten prezent zrobiłam sama sowie i chciałam się z DruhnaMY podzielić radościOM, bo dzisiaj dostałam pocztOM...

Obrazek
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 09.09.2008 21:56

Powiem szczerze, że chyba wcześniej tego na forumie nie widziałam...ale kusi Pan Jarek nowinkaMY, co ne...? Hihi...aż pióra swędzOM...

Obrazek
GrejSowa

Postprzez M.C. Wt, 09.09.2008 22:21

Sowus ja sie ogromnie ciesze! Z TWOJEGO biletu, niekoniecznie od razu z nowinek pana Darka.

I tego...ta...hihi, nie zebym DruhnOM bronila swiezych tekstow czy cos...

" Bella Bella donna"(Albercia si wdziecznie usmiecha, lubi wierszenki urodzinenki!)

Bella Bella donna wieczór taki piękny(ale nic z tego! Ten wieczor nalezy do samozwanczego wojownika Maszmunu!)

Chodźmy więc nad morze do maleńkiej kawiarenki,(Sowus....wiesz co mnie troche dziwi? Ano to zes ty jeszcze w zadnym irlandzkim pubie nie byla...Sowus a moze tys jest lunatyczka i chodzisz w niewiedzy?)

Będziemy w altance pili słodkie winoZ(Chianti Classico raz! Hihi, dzisiaj wlasnie sie chwalilam w pracy, ze Maszmunu wyjezdza na wloskie wakacje, a na to kolega pochwalil sie, ze wedrujac kiedys wiejska droga w Umbrii natrafil przypadkowo na winnice ktorej wlascicielem byl Australijczyk. Australijczyk tez kiedys byl wedrowal ta samO drogO, zobaczyl winnice na sprzedaz i...zapuscil kotwice....Maszmunu! Uwaga na winnice na sprzedaz!)

I całując się z uśmiechem powiesz ach bambino.(bambini, czili male Hobbitu nie podgalac calowania! Bo nie bedzie kolacji!)

Wszyscy śpią wokoło, nie budź ich(a dalczego oni glupi spiO w TAKI bella bella donna wieczor?)

Tylko w starym porcie, w dali hen(Sowus wedruje po nastepnO picturenku! Sowus ja to sie sama zmeczylam patrzac na te Drogi ktorymi Tys przewedrowala w ubieglo niedziele! Sowus wedruj ze dalej!)

Nuci pieśń wesołą, słuchaj więc(Um diddle diddle diddle um diddle ay! AY!)

Marynarzy chór.(a ci tu skad? Albercia sueruje ze to moze byc zastep suferow w przebraniu...)

Bella Bella donna wieczór taki piękny(bella bella powtorki, nie mylic z potworkami/!/ sO zawsze mile widziane!)

Chodźmy więc nad morze do maleńkiej kawiarenki(hihi, oj zeby tylko nie odplynely w wielki rejs....)

Popatrz cyprysów gaj, kołysze się(phi, cyprysy i do tego wloskie to mam pod plotem wkleic? Niech zyje globalizacja cyprysow! A swojO drogO to te Hamerykany bezczelne sO, myslO ze posadzO se cyprysy i juz bedO mieli Italie...)

I niesie morską woń kwiatów i morskich traw(nie wiem jak DruhnOM ale mnie ale mnie ZAWSZE zdjecia Druhen pachnO, phi. Ma sie te wyczulone zmysly zapachu. A psik! A psik! Prosze bardzo zapach rozy, czek, zapach groszkow czek, zapach topikalnych ziol i paproci, czek, zapach)

Na niebie srebrem lśnią tysiące gwiazd(ale Albercia jest TYLKO jedna! BUM!)

Spójrz jaki piękny jest wieczorny świat.(a zwlaszcza z Niezwyklej Trampoliny Widokowej pod Cisnieniem! Ament!)

Wszyscy śpią wokoło, nie budź ich...(moze i spiO ale jak ladnie klikajO przez ten sen...Jak nic dobijemy 300000 klikniec przed polnocO!)

(autorzy:G.Winkler, A.Jakowska; śpiewali:J.Gniatkowski&J.Danek) + (Emcia, a co sowie bede w urodziny nalogu zalowac, ne? PHI.)
M.C.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne