przez Ściana So, 06.09.2008 07:16
Niech bedzie pochwalona Upadla HalYnka,
Brevet(tylko bez brewerii!) /co ZNOWU jest forumowy szlaban na empatycznOM egzaltacje? Luuuuudzieeeee, trochU mnie nie bylo z wierszenkOM i ZNOWU cenzura?/
Tiden har tenkt i meg(Meg, dlaczego mnie tak tidnie przyciskasz?) /nasza krew, to przyciska! Feministka, czek!/
gitt meg en drom om deg(gitowo jest na tym degu, co ne?) /Hobbitu, jak psa FiorA kocham, sie NIE zaciagajOM/
apnet en sannhet med en lgn(tak, tylko slonce troche za bardzo grzeje, cale szczescie ze mam siatke, tfu apnetke na kapeluszu) /Albercia zwana DruhnOM Ę-Ą mowi, ze to nie „siatka” tylko woalka. Tlumaczki z UN grzecznie potakujOM/
Natten min lukker seg(zaraz sie zamienie w lukker od tego upalu) /z „lukkeru” byl krol, z piernika paź, Albercia z maaaaarceeeeepaaaaanaaaaa....Hobbitu klepio si po bandziochach. HobbitU lubiO marcepan/
i avstanden slukker jeg(mam troche kranowki w jegu, polac cie Meg?) /ale ta kranowka to ma w sobie s-lukker, znaczi si, nasz swojski polski bimber z cukrem? Wasze zdrowie, Druhny!/
slik dagen min drukner i et dogn(eeee tam, lepiej drunknijmy se tej kranowki dla ochlody) /ale ze co? ZNOWU na Forumie goraco, ze trzeba sie chlodzic? PS KTO SMIAL ROBIC ROZPIERDUCHE BEZE MNIE?/
Det lyser pa himmelen i kveld(a moze chcesz melena?) /nie...wole Kvelda. Druhny pozwolOM, Kveld – kuzyn pana Fizyka, ekhm...ekhm/
Det er stjernene som blunker til deg(cale szczescie, ze sOM na swiecie jeszcze takie miejsca w ktorych sie mozna zablunkrowac!) /toz mowie, ze siedzialam trochU w szufladzie, zwanej blunk(e)rem, bo mi sie nie chcialo pisac na Forumie. TakOM mialam awersje na slowa. A co? Zabroni mi Panna Nikta?/
selv er jeg manen(a widzisz te selvy w oddali?) /ja tam widze JEGi, phi! To co, Meg? Na drugOM nozkie?/
og jeg elsker deg med duften fra et kinn(to nie selvy tylko ognie sztuczne, Meg) /a nie mowilam, zeby sie nie zaciagac?/
horer du stemmen min?(a horery lubisz? Mam jedn na moim nowum I-podzie, chcesz zobaczyc?) /hi hi...nie dziekuje, mam swojego Ipoda. Druhna Emcia z Hameryki nie bedzie pluc nam w Azji w sciane, hi hi/
I natt holder jeg om deg(a moge potrzymac?) /potrzymac Druhna moze, prosze sie nie krepowac na Forumie.... Konkurs! Co trzyma Druhna Emcia?/
med en vind(waruje od tego vindru!) /literowka, czek. Albercia tez war-i-uje od tych wierszenek, hi hi/
Lengt opp mot himmelen(no, dlugo juz tak wieje jak w Himmelenach) /eee tam, ma sie woalke, tfu, apnetke, to duje trochu mniej/
lengst ut i natt er det en(a w nattcy jak zawieje!) /pan Fizyk lapie za przyrzad do mierzenia. W wierszence, hi hi, jak na Forumie, chodzi o to, zeby rece byly zajete czymkolwiek.....wtedy chec na rozpierduchy opada. Czego i Panstwu zycze/
mane munn i morket(patrz, Munndek idzie z matka na morket) /to oni handlujOM jegami czy degami? No co? Lubie wiedziec, phi/
den er min(ale ma mine!) /ta mina to od SLOW FOOD. Jak widac, nie kazdemu sluzy wolne jedzenie. Foodie to na przyklad taaaaakie majOM miny....hi hi/
I kveld nar du skynder deg hjem(co tam Mundek, widzisz to skynder o swicie?) /no bez przesady, jest weekend, ne? Co sie bedzie Mundek zrywal o swicie, toz z niego nocny Marek, tfu, Nocny Mundek. Budzikom smierc/
skal jeg skinne der(co tam niebo! Patrze na Twoja gladka skinne, Meg...) /fotoszop, phi! Prawdziwym zmarszczkom, zwlaszcza tym od PeHacza, glosno i kategorycznie mowiMY w HalYnce TAK!!!/
hvor savnene dine kommer frem(aaaa, to od organicznego fremu) /hvorera, juz chcialam kupic, ale Hobbitu znowu zezarly kartU kredytowU MaszmunU/
Det lyser pa himmelen i kveld(lapy pa pa od skory! Dzisja ogladamy widoki!) /Albercia buch woalke o podlogu i dawaj topless/
(....) (Hobbitu wprawiajO si w docinaniu wierszenek) /to HobbitU tez majO ADHD na slowotok? Auuuuuuc, przepraszam Panstwa, trochu sie poszwedalam po wertepach/
Jeg elsker deg langt bortefra(Meg, ja chce byc twoim elskerem! BUM!) /co mi tu zara z lapaMY! TrochU szacunku dla feministek/
Dikter alt du ikke sa(wszystko tylko nie to! To jest wierszenku bez brewerii!) /taaa...moze Panstwo daliscie sie nabrac, ale dla mnie wierszenkU bez breweriU, to jak ForumU bez rozpierduchU, AVE!/
Lengter meg den mannen jeg vil ha(Meg, jak chcesz to ci pozniej kupie mala ville...) /MaszmunU, co tam z hawirU nad BugU?/
Det lyser pa himmelen i kveld (pa meleny!) /oraz Kveldy, Emciu....Druhna zdecydowanie dyskryminuje ”slabszOM” plec, hi hi/
Silje via Eve z Kulturalnych + (Emcia) + /Sciana, dziekuje Emci oraz Eve za duzOM szczypte PeHacza. Dorbaldie TRAM-PO-LY-NA na takie tam zyciowe wertepy/
PS Bronia, to co? Kiedy NAM stuknie 300 000 klikniec? ObstawiaMY?