HYDE PARK

Postprzez teremi Cz, 08.05.2008 18:42

to że jesteś to ja wiem i nawet widzę ale gdzie szampan, gdzie toasty

a co to za rów? czy będziesz się tam wylegiwać po bankiecie???
Maszmun w rowie?
teremi

Postprzez Agniś Cz, 08.05.2008 18:43

Małgosiu,

aby było czym :

Obrazek

i takich efektów :)

Obrazek
Agniś

Postprzez M.C. Cz, 08.05.2008 18:44

Wg mnie na obrazie Druhny Teremi jest Albercia z Elfem. To ten od dolu. A ten u gory to kuzyn Elfa.
M.C.

Postprzez M.C. Cz, 08.05.2008 18:45

No to Hobbitu sie urobiO....przy tym kanionie....

PS Bronia, ja wszystkie zdjecia odbieram. W koncu jest sie wzrokowcem, ne? Hihi.

PS Sowus ladnie ruszasz dziobem, od slowa do slowa,...no to siu! Zdrowie Maszmunu!

PS Maszmunu a te mury to sprawdze, bo cos sie Druhna slabo orientuje, hihi.
M.C.

Postprzez GrejSowa Cz, 08.05.2008 18:52

Hi hi, jak obciągać, to tylko w piwniczce, co ne?
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Cz, 08.05.2008 18:56

Maszmunu, jeszcze bonusik dla Cię wygrzebałam z kurkowej piwniczki!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
GrejSowa

Postprzez M.C. Cz, 08.05.2008 18:56

Ajak! Sowus a co tak malo zielonej welny dalas? Czy to jest dyskryminacja, czy prowokacja?

Scianus, a czy to Zlote Drzewko Szczescia z Chin to ma normalna nazwe? Hihi, no co? Albercia, nasza ulubiona botanistka si pyta! A na tym zdjeciu to mi sie chyba najbardziej podobajO dachy, ne?
M.C.

Postprzez M.C. Cz, 08.05.2008 18:59

Ale si podlizuji, ale si podlizuji, hihi, ja tez zaraz wpadne z bonusikiem, hihi.

PS Teremi, ja kocham Druhny adaptacje tekstowe!!!!

Dla Maszmunu i Druhen z okazji urodzin Maszmuna, hihi, takie szklanne te...no...WODOSPADY! Z ubieglej niedzieli.
Obrazek
Obrazek

Zyrandole tez sO, PO piwniczce mozna sie nawet pohustac...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A teraz slonce
Obrazek
Obrazek

Pan tych dziel nazywa sie Dale Chihuly i jest odrobine kontrowersyjne bo niektorzy pytajO sztuka to czy rzemioslo. Jak dla mnie to sztuka, mowie od razu, zeby nie bylo! Czy przetrwa wieki to inna sprawa, phi.
Obrazek

No i spadam bo zatyczki przestajO dzialac....
M.C.

Postprzez GrejSowa Cz, 08.05.2008 19:18

znaczy si buble a nie zatyczki!

Piękne te szklane wodospady, cudne!!! Od oglądania ze zrozumieniem aż mnie łeb rozbolał! A Druhna si nie czepia mojego prezentu, bo ja si nie czepiam, ze na tym ostatnim z pierwszych zdjęć, na tym z Maszmunu i z latarniO to ja myślałam, że to ja jestem jak si gapię w nocy, phi!
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Cz, 08.05.2008 19:19

A tak wogle, to niech Kangurzyca wyjdzie z rowu, albo nawet i z piany!!!
GrejSowa

Postprzez teremi Cz, 08.05.2008 19:25

Emciu dziekuję za objasnienie prezentu dla Maszmuna

a pięknie dziękuję za wełniste wodospady
teremi

Postprzez GrejSowa Cz, 08.05.2008 20:06

A to mój aktualny widok z balkonu dziupli. Jak widać - wszędzie pełno Maszmunu!

Obrazek

Dobrej nocy, Druhny, zanurzam się w noc ciemnO...i śnię...
GrejSowa

Postprzez Maga Cz, 08.05.2008 21:59

Maszmunie - usmiechow i pociechy, szczesliwosci ogolnej, mniej zakretow, bardziej z gorki na pazurki :) [/b]
Maga

Postprzez Małgosia Sz Cz, 08.05.2008 22:27

wesołe jest życie maszmunu
wesołe jak....
hihihi chyba się trochę upiłam! Dobre to białe winko!
to już nic nie będę pisać tylko wkleję (podziękowania za dalsze życzenia i bonusy! Janek plus wodospad ... ekhm...ekhm... tak tak tak)!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Emciu hihihi ja się w takich widokach specjalizuję!
Małgosia Sz

Postprzez Trzynastka Cz, 08.05.2008 22:47

Czesc Swierszczenki,

Lece prosto do piwnicy Maszmuna.
Wprawdzie ten zegar forumowy straszne glupotki pokazuje, ale i tak zdazylam tuz przed polnoca.

MASZA:
Bardzo dzisiaj szybko biegam, ale mysle o Tobie naj... naj... naj...
Zycze Ci ludzi i miejsc takich, jak potrzeba, by przecwiczyc to, co najcenniejsze w zyciu.
Mialam Ci dac bukiet z ogrodu, ale co sie bede rozdrabniac; daje Ci caly ogrod tulipanowy; wiem, ze lubisz:)

http://picasaweb.google.com/ttom1313/Spring2008

Jak sie tylko sciemni, to wychyle Twoje zdrowie czerwonym wytrawnym; z calego serca.
WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO!!!
Trzynastka

Postprzez Małgosia Sz Pt, 09.05.2008 10:02

Trzynastko! Bardzo dziękuję za ogród, życzenia i wszystko inne tu i tam!
Za radą Małej (dziękuję!!!) piję soczek pomidorowy i jakoś jest!
Małgosia Sz

Postprzez M.C. Pt, 09.05.2008 17:12

Alberci to sie najbardziej podobaja te...no....tulipany. Albercia taka dyskretna i metafochowa dzisiaj....

Dobrego piatku i WOGOLE tez.
M.C.

Postprzez Nostalgija Pt, 09.05.2008 17:54

Małgosiu hihi co ten konik tam ma na dole? :lol:
Nostalgija

Postprzez M.C. Pt, 09.05.2008 18:06

Ano...co bede DruhnOM zalowac wierszenek, ne?

No to siu!

"Jak całować...(...a to zalezy od okolicznosci, miejsca, czasu osoby calowanej...Taki savoir vivre calowania ne? Nic na chama!)

Jak całować to ułana(przeciw ulanOM nic nie maMY! Niech sowie bedO! Moga miec nawet gwiazdki, byle im te gwiazdki nie zaszumialy za bardzo w glowie.)

I w to naturalnie, to naturalnie (nie mylic naturalnie z naturystycznie! Wierszenka to nie plaza nudystow! BUM!)

Jemu graj(.....Panu?)

I gdy na śmierć jest panna zakochana(hihi, a to jeszcze w dzisiejszych czasach tak sie panny zakochujO? Trzeba by im rozdac jakies biuletyny feministek zabezpieczajace przed zakochaniem, czy cos...)

No to naturalnie, to naturalnie(GO GREEN WIERSZENKO! BUM!)

Jego raj(TAK jest "piękne piekła, błędne nieba, rozgrzeszenia")

Bo w sercu ułańskiem,(no co? KONKURS! I nie podgladac kolejnych wersow bo sie nie bedzie liczyc!)

Gdy wyłożyć je na dłoń(a kto trzyma lejce jak ulan wyciaga serce zza pazuchy? Oj...zeby ten kun nie poniosl....)

Na pierwszym miejscu panna(a kto powiedzial ze pierwsze miejsce jest najlepsze? PHI. Idziesz do takiego powiedzmy kina, siadasz powiedzmy w pierwszym rzedzie i po powiedzmy pierwszych pietnastu minutach ogladania filmu masz co najwyzej zdefromowana szyje od wygiecia podekranowego. Wielkie mi mecyje pierwsze miejsce.)

Przed panna tylko koń,(aaaaa to taka nowa pozycja kamsautrowa, hihi. Zrob to ze mna na kuniu. Kuzynki ustawiajO si w kolejce. ALbercia z panem fizykiem, tfu ulanem, robiO demonstracje. Nie mylic z pochodem majowym. Mozna mylic z prezentacjO majowkowO.)

Dlatego jak całować, to ułana(a ja uwazam, ze jak calowac to calowac, najlepiej wczesniej zdjac mundur. Nie patrzec na przynaleznoac oragnaizacyjnO.)

I on naturalnie, on naturalnie(a z tym to sie zgodze....Niektorzy to nie potrzebujO Kamasutry. MajO calowanie we krwi! Wkleic Albercie?)

Też, jak chcesz(a juz zdecydowanie tez, jak musisz!)

Przeciw cywilom nikt nie ma nic(a juz przeciw Hobbitu to juz WOGOLE NIKT NIC nie ma! Bo Hobbitu to idO tylko na zarcie! Nic innego sie ich nie ima! PS Sowus, ja tam Hobbitu nie liczylam, ale to takie ruchliwe bractwo ze i zliczyc trudno...)

Cywila przecież mądra płeć(tak jest! Znaczy si Pies Cywil, kuzn Psa Fiora na posterunku! Za nimi Pies Szarik z calym czolgiem, hihi. Ze juz o Psie Reksiu nie wspomne...)

Szanować i poślubić(a co ma szacunek do slubu? Scianu, hihi, jak tam opowiesc z koreanskich zaslubin? Pisze sie?)

Z cywilem można dziecko mieć(eeeee tam...., w dzisiejszych czasach to dziecko mozna miec z anoniomowym dawcO, PHI. Tylko nie wiem czy to ubezpieczenie pokrywa...Gdzie sie podziewa Kangurzyca jak tu sie mowi o waznych szczegolach technicznych?)

Można go nawet lubić(ale lubic czy LUBIC?)

Lecz w życiu czyż rozchodzi się(hihi, no w zyciu to sie wiele rzeczy rozchodzi. Takie pieniodze sie rozchodza...Drogi sie rozchodza....Wierszenki sie rozchodza.... a jak Hobbitu zacznO spiewac wieczorami to az dudniO po szufladach!. Zycie to jeden wielki rozchod.)

Wyłącznie o szacunek(na samycm szacunku Rzymianie Rzymu nie zbudowali, czek! Oprocz tego byly jeszcze gole rzezby, hihi.)

Co robić, skoro wchodzi w grę(Druhny wchodzO w te gre/hazard? I na co Druhny stawiajO?)

Panieński pocałunek(Tutaj wklejamy zwierzenia dotyczace pierwszych pocalunkow..... Druhny sie nie krepujO, przeciez tego i tak NIKT nie czyta!)

Czy coś więcej w sercu czuć?(wystarzy tylko obezwladniajace szczecie, czek. Dziekuje za przyjecie zyczenia zlota rybko.)

To przepraszam panna – wróć!(no ten ulan to az sie prosi o w-bata!)

Jak całować, to ułana....(....tylko bez rozpusty w puencie! NO!)

czyli wcześniej K.Prońko i mój uluboy Hemar (to nie on w filmie śpiewa)+(Emcia, hihi, ulubiona teksciara Druhny Teremi, auuuuu...)

aaa raz jeszcze pozdrawiam (aaaaa i ja tez!)
M.C.

Postprzez teremi Pt, 09.05.2008 21:57

Moja Ulubiona Tekściaro, czyli MUT - nie ma to jak ułan, zwlaszcza z okazji Maszmunowych urodzin a lopata może służyć i ułanowi

uprzejmie Druhnom donosze, że mialam kulturalne popołudnie i wieczór, czyli wernisaż (o fotografii pisałam w Marginesie) ale byłam tez w teatrze na spektaklu "A-NA-WA-Spłyną obłoki", czyli piosenki Marka Grechuty no i wszystko było dobrze do momentu piosenki (nie żeby momenty były) "Guma do żucia" - potem też było prawie dobrze

i na koniec "ważne są tylko te dni..."
teremi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne