Dzem dobry Maga.
adopcja na odleglosc plus podatek VAT - o rany boskie!!!! bez komentarza...
w sprawie szafki na wina, to tak mi sie przypomnialo, ze ostatnio widzialam w eksluzywnym sklepie szafke na czekoladki (taka szafka z witrynka, co tak jak goscie przyjda to mozna im ewentualnie POKAZAC czekoladki z Francji albo Belgii ;-). Szafka kosztowala jakies 700 USD. Ja wlasnie jem czekolade E.Wedel wyciagnieta z przemytu z Polski, witrynki Ci u mnie brak. Z goscmi sie nie dziele, bo nikt mnie tu w chorobie nie odwiedza. Pracowac ktos w koncu musi. Boja sie zarazy. Moge sie ewentualnie podzielic w HP. Czekolada rzecz jasna, a nie zaraza.
Z "Malpa2" to oczywiscie NIE jest zart. Sprawdz sobie strone WAB, ktore wydaje te ksiazke. Voila link:
http://www.wab.com.pl/index.php?id=4
zapowiadana na 23 czerwca 2005
PS a co to za przepis na zeberka? a moze jakies danie wegetarianskie, dla bez-zeberkowcow?
PS2 a tutaj za sciana (nomen omen) Panstwo sie znowu kloca w sprawie znikniecia Pana S.
Boje sie. Jest tutaj ktos w HP? Trzymajmy sie za rece. Bedzie razniej.....Panie Staszku, koniec tych much w nosie. Gdzie pana wiersze? Cos by sie tutaj przydalo w HP....Jakas oda do cierpliwosci? Na przyklad....Jest pan tam?
Rikki - Czasem czlowiek musi, inaczej sie udusi - jak mawia patronka tego tematu.... Prosze sie nie obrazac....i do nas tez zagladac....