Wiesz, co dobrze, że postanowiłaś zadbać o siebie po ciąży. Moja przyjaciółka też jest już jakiś czas po ciąży i ostatnio także miała podobny dylemat do Ciebie, czyli jak usunąć rozstępy. Tak się akurat składa, że razem postanowiłyśmy poszukać jakichś informacji na ten temat. Sporo szukałyśmy w internecie, ale w końcu udało się nam znaleźć interesujący nas materiał. Mam w tym miejscu na myśli dokładnie ten
https://bio-oil.com.pl/jak-usunac-rozstepy/ przydatny wpis. Powiem Ci, że sama sporo się z niego dowiedziałam. Wiem wreszcie, jak powstają rozstępy i jak je pokonać. Wiem, że na przyszłość będę bardziej zwracać uwagę na dietę i pielęgnację. Udało się znaleźć także produkt, który pomoże mojej przyjaciółce. Sądzę, że ten materiał zawiera wiele informacji, które okazałyby się przydatne dla Ciebie. W twojej sytuacji znalazłabym więc chwilę czasu i zajrzała do tamtego artykułu. W końcu problem z rozstępami da się rozwiązać. Mam nadzieję, że moje informacje okażą się dla Ciebie przydatne. Pozdrawiam!