kibic napisał(a):Nostalgija napisał(a):Nie sądzę, myślę że sam się zagryzł.
tu sie nie zgodze
mozna bylo w bardziej przyjazny sposob skrytykowac, podac zarzuty uwagi itp
Ja podałam. Nie było w mojej wypowiedzi cienia wrogości. To Beth zdecydowała o takim przebiegu tematu. Kibic postaraj się być bardziej obiektywny, wiem że potrafisz.
Nostalgija napisał(a):Ortografię da się zawsze poprawić. Gorzej ze stylem, bo go po prostu nie ma.
Beth napisał(a):Jakież to nostalgiczne i niepowtarzalne, co napisałaś
Od kilku stron wałkujemy ten temat
Beth napisał(a):Nostalgija prawo jest takie: Ty masz prawo mieć własne zdanie, ja mam prawo mieć je gdzieś (ładnie mówiąc). Dziękuję za wyrażenie opinii, więcej nie musisz się produkować. Wyczytałam już tyle różnych opinii, że Twoja nadprodukcja staje się zbędna, gdyż ponieważ to wszystko już wiem
Beth napisał(a): A jak strasznie musza być podirytowani jaśnie pani Nostalgija i jaśnie pan Milord to już mogę sobie wyobrazić. Dwoje nieomylnych, najlepszych, najwspanialszych tu i na całym świecie ludzi i ich poddani, także błyszczący i nieskazitelni.
Powiedz mi kto normalny się zachowuje tak jak oni? Są mocno sfrustrowani nieudanym życiem bądź pożyciem
Beth napisał(a): Dobrze, że ignu, Milord i Nostalgija czy Mzimu są tak jaśnie oświeceni. Tacy ludzie są potrzebni, byłoby nudno bez nich. Są tak zdesperowani i zakompleksieni, że muszą gdzieś i na kimś się wyżyć. Stałam się ich workiem treningowym, no cóż ktoś nim zostać musiał...
Beth napisał(a):Najpierw sami szydzą i wyzywają a później straszą kodeksem karnym. Co za tupet
Ostatnio edytowano So, 26.11.2011 11:36 przez
Nostalgija, łącznie edytowano 2 razy