jedyne pudło to słowo śmiec. Z reszty sie nie wycofuje.irukandji napisał(a):Pudło.
takie żarty mnie brzydza. Amen.irukandji napisał(a):. To był żart.
jedyne pudło to słowo śmiec. Z reszty sie nie wycofuje.irukandji napisał(a):Pudło.
takie żarty mnie brzydza. Amen.irukandji napisał(a):. To był żart.
sonja napisał(a):nie widzisz, ze grzęźniesz juz na dnie dna? W bagnie chamstwa i głupoty? Czy nie masz skrupulów by wdawac sie w dyskusje z jakims smieciem forumowym o nicku irukandji, ktory jest całkowicie anonimowy, wiec czuje sie bezkarny w swym chamstwie?
sonja napisał(a): jedyne pudło to słowo śmiec. Z reszty sie nie wycofuje.
Andriej Lepper napisał(a):sonja napisał(a): jedyne pudło to słowo śmiec. Z reszty sie nie wycofuje.
Co Ty gupia? Żadne pudło, toć to tylko emblemat nie człowiek.
Jeszcze nie znasz tej debilnej mantry?
Ale że KJ traktuje emblematy jak ludzi to dopiero nadziwić siem nie może posłanko Hojarsko.
ewcia1991 napisał(a):będę Cię uwielbiać zawsze
sonja napisał(a):jedyne pudło to słowo śmiec. Z reszty sie nie wycofuje.irukandji napisał(a):Pudło.takie żarty mnie brzydza. Amen.irukandji napisał(a):. To był żart.
minka napisał(a):Chciałam podzielić się info na temat urody. Stosuje peeling na twarz i ciało z.... kawy. Kawę z ekspresu lub tzw.fusy mocno wcieram i potem spłukuję. Trochę jest bałaganu w kabinie, ale za to ładnie pachnie kawą. Polecam.