nie było.normajeane napisał(a):Homogeniczne.
nie było.normajeane napisał(a):Homogeniczne.
sonja napisał(a):Brzoza napisał(a): Mam nadzieje, ze to sie zmieni i wroci dawny, dobry klimat na tym Forum.
od pierwszych tygodni forum są utyskiwania na poziom i atmosfere, wiec co ma wrocic?
Magnolia napisał(a):o booooooshe...
Magnolia napisał(a):
no gratuluję zadowolenia z takowego stanu rzeczy...
szczerze mówiąc wolę tamte "utyskiwania", obecne są poniżej wspomnianego poziomu!
MarysiaB napisał(a):Przeciez ironia jest cool. Tez lubie, a jak auto- !, tyle ze nie te ostatnio lansowana na forum, obrazajaca do zywego. I oczywiscie, ze byl "dawny, dobry klimat na tym Forum". A jesli ktos tego nie widzi, nie pamieta, czy nie chce pamietac, to oczywiscie jego problem.
zupełnie mnie nie zrozumialas, teraz pokaze na migi, patrz uwaznie!Ściana napisał(a):
Tak Soniu, lubie lubic ludzi, zwlaszcza "w gosciach". O mnie sie nie martw!
dla mnie? no bez przesady! zbedne sa.Uklony..
Magnolia napisał(a):
Kamil, mądrze mówisz.
Ja mam wrażenie, że jeśli nawet były kiedyś jakieś tu na forum nieporozumienia, to były one między nami i wynikały z formy pisanej i nie zawsze właściwego zrozumienia..
A teraz ironia i krytyka odnosi się do KJ i każdego, kto wypowiada się pro-KJ, nie tego oczekiwałam po forum KJ.
Z pozdrowieniami...
Ściana napisał(a):Cze. TerA ja.
Bedzie w podpunktach (Maszmunu sie ucieszy).
1. Zgadzam sie z Kamilem - to jest Forum Krystyny Jandy. Czili MY wszyscy jestesmy tutaj "w gosciach". Ja tam nie wiem jak Panstwo i Druhny, ale jak jestem u kogos "w gosciach", to nie rzygam na dywany (przyklad pierwszy z brzegu), ani tez nie mowie innym gosciom w gosciach, ze cierpia na slepote czy tez choroby psychiczne (przyklad drugi z brzegu).
2. U mnie rowniez zadne linki z tvp sie nie otwieraja. Zdecydowanie i kategorycznie nie zamierzam wnosic zadnych oplat, bowiem nie podoba mi sie ekipa rzadzaca tvp.
3. Swiatowa premiera Tataraku odbyla sie w Berlinie, a nie w kwietniu w Kraju-Raju. O berlinskiej premierze filmu, nagrodzie dla Pana Andrzeja Wajdy bylo rowniez w HP. Punkt widzenia, jak widac, zalezy od punktu klikania. Taaa... trafiajOM sie czasem w HP informacje o filmach, tuz obok kwiatkow, starych stodol, chudych modelek, kotkow i motylkow. Bronka, lalunia z Hyde Parku, pisala w Fan Clubie KJ o Tataraku w lutym (strona 408), taaaa, dawno to bylo i juz NIKT nie pamieta, a szkoda....Hyde Park WOGLE nie zyl premiera filmu, same rabarbary DruhnOM w glowie, a feeee! Zyl, ale inaczej. Troszeczke ciszej, ze wzgledu na temat filmu.
4. Zadziwia mnie forumowa forma zwracania sie do osob per "wy". "Wy" w Hyde Parku "nie podejmiecie tematu", "wasza ideologia", "nie lejcie jadu" itepe. Z calym szacunkiem Druhny z HP, ale ja tutaj jestem soba, indywidualnie, a nie jako Wy Sciana. Nie wiem jak Druhny... moze WY Druhny cierpicie (hi hi) na osobowosc wielorakOM.
5. Przeczytalam WSZYSTKIE recenzje na temat Tataraku oraz Panstwa WSZYSTKIE prywatne opinie na temat tego filmu (Soniu, dzieki za w-czape, zeby sie "sztucznie nie izolowac", mam nadzieje, ze chociaz troche jestes ze mnie dumna, co?). Za wszystkie opinie - wielki dzieki, zwlaszcza za te pisane na goraco, zaraz PO obejrzeniu filmu. Nie zgadzam sie z kilkoma opiniami, ale nie odnosze sie do nich z dwoch wzgledow:
a) filmu nie widzialam (ale i czekam na niego z zapartym tchem, taka egzaltacja!)
b) nie zamierzam rozmawiac na temat TEGO filmu ze "znajomymi" z internetu, bowiem ten film porusza kilka bardzo dla mnie waznych zyciowo watkow typu "smierc bliskiej osoby", "zaloba", "zycie po smierci bliskiej osoby". I bardzo nie chcialabym, zeby ktos "zerzygal sie" na moje prywatne osobiste uczucia w tak waznych sprawach, zeby ktos z nich drwil, wysmiewal je czy tez zartobliwie cytowal w nieskonczonosc. Wydaje mi sie, ze mam do tego prawo. No chyba, ze cos sie zmienilo w regulaminie Forum i terA to dorbaldie MUS, zeby sie wszedzie wpisywac. Jesli tak, to przepraszam, ale nie wchodze w taki uklad.
Pozdrawiam WSZYSTKICH FORUMOWICZOW Z FORUM KJ bardzo bardzo serdecznie.
Mam nadzieje, ze uda NAM sie troche polubic. Nie takie HP straszne, jak je malujOM.
Podpisano: MY Sciana.
placunio napisał(a): przy okazji kilka zdań do Magnolii odnośnie aparatu, proponowałabym zasięgnąć rady, podpowiedzi wśród znawców tematu, są organizowane różne plenery, spotkania fotograficzne /byłam na takich spotkaniach w W-wie/
- łatwo znależć w necie - /nie myślę o kursach/, , na nich można porozmawiać, pooglądać, dowiedzieć się o różnym sprzęcie, można nawet przynieść swoje zdjęcia do oceny - warto to zrobić przed kupnem aparatu!
obojętnie co kupisz, najważniejsze, abyś umiała wykorzystać wszystkie możliwość, które będzie miał aparat... udanego pstrykania!!! - (nikon, canon - dookoła mnie)
Ściana napisał(a):Kamilu Drogi - wez Ty sie zdecyduj - albo ma "sie zamknac" albo "argumentowac"?!