....................................................................................................................
Panna Paulka sie nie cyka, sie obronim ! ja schowala TAKIE TORPEDE ! na czarnom godzine Ja przylece i panne Paulkie i jej JE Starego obronie !
Paulka odnajmie mie kawalek tego schrona ? no tyle cukru nie moze isc na zmarnowanie ! rozkrecim byznes i sie TAK dorobim na tej wojnie ! wojna nie wojna a bimberek zawsze ludziska uszanujom ! wezmy na ten przyklad takiego jednego Wokulskiego, ten to sie tak dorobil na wojnie, skubaniec , a co to, my gorsiejsze jakie ???
ze co ? ze kto byndzie szczelal ? a bo ja wim
, pewno jakie kitajce , one zawsze do tego piersze . Ja to mysle ze one poczatkowo to wyszczelajom te gady co to Joli zycie zmarnowaly i uczyc sie nie dajom biedulce, no to bedzie czas zeby sie pokumac gdzie kto i kiedy szczela, nie ? sie przygotujem z tom torpedom .
no jasne ze ludzie to podle som ! malo ze podłe to jeszcze brudzum ! tfu !!
ten Pan Zblazowany Brunet i ta Wyfiokowana Pani z Balkona, co to Paulka dala cynka na nich, to fakstycznie - cza uwazac ! Paulka przyuwazyla ze one nic nie mowiom i nie pijom ?? juz my wiemy co to za jedne takie ! nie z nami te numery !! my kolejki bedziem strzec wiernie strzec !
no co tez panna Paulka o tej watrobie ? ja to inne szkoly konczyla , sie nie znam na podrobach , Paulka to szkuluna swiatowo, od razu sie poznalam
no ja to lezala na ortopedii, i tak wszystko bylo jak Paulka mowi
ja tam miala habilitacje , cale 2 miesiace ja lozko okupowala /a moze okupywala, nie znam sie na ortografi/, a takie biodra czy kolanka to 4 dni i wynocha z lozka do domu albo gdzie tam w pole, szczegoly to ja Paulce na ucho w tym schronie opowiem, a na koniec to mi w karte wpisali wyniki tyyyyyyylu badan , tylko zapomnieli mi ich zrobic, wiadomo, zalatane one takie, od lozka do lozka /lekarzy/
no to sciskam Paulke ! dzis piatek a jeszcze zyję , kto wie, moze dociagniem do niedzieli , moze nawet palmowej, hii hii
ciao !
odniosłam sie.