Sroda. Zwyczajna. Dzien dobry wszystkim.
Scianu, na reanimacje ala Albercia ZAWSZE mozna liczyc! Druhna sie delektuje CISZO. Swieto CISZO. Tera tak, mam jednO jedynO sprawe formalnO..., hihi, czy w tym niecywilizowanym swiecie bedzie miejsce na czarny aparat? NO! Druhna zrobi picturenke dla HalYnki!
PS Znaczy si, ze boysy jeszcze zyjO? Ceremonie sepuku oraz harakiri odbywajo sie na pozegnanie? Ta Azja to ma dziwne obyczaje....
PS#9 Druhna nie zapomni przywiezc Alberci z powrotem!
Jezeli chodzi o inauguracje BO, to wyjasniam DruhnOM Broni i Teremi, ze moj P. owszem pojechal ale na robote! BUM! Ktos musi pracowac, zeby ktos inny mogl sie inaugurowac, ze tak przytocze klasyka z Kredensu. Odpowiedzialnosc w akcji.
PS Jestem zupelnie zdegustowana moimi kolegami z pracy. Ja rozumiem, ze tworza w tej chwili politycznO opozycje, ale pliiiiz! To byl historyczny moment! Nawet jak sie jest przeciwnikiem BO i wszystkich pieprzonych liberalow to sie nie przymyka oczodolow na TAKI HISTORYCZNY MOMENT!
MaszmunU, Twoj Ulubiony Rysio u nas w maju! IdzeMY! Sprawdz tez innych! Dobry sezon, ne?
Rysio Bona w SF, maj 2009, tra la laMozna tam posluchac utworu "O Beta O Siba" Beta i Siba to bedO zdaje si male kotki w tlumaczeniu...
PS Rozmowe z Ulubionym Ryskiem Druhny Sciany przeczytalam i rowniez dziekuje.
Bronia, no to czekaMY na Twoj pierwszy dyskretny link!
W sprawie filmow to wyznam, ze ostatnio nic mnie nie rusza. Co mnie martwi, bo jak mnie nie rusza to film sie dla mnie osobiscie malo liczy...Nawet taki "Zaklinacz slow", hihi, albo "Droga do szczescia" szarpnely mna bardzo umiarkowanie...Moze jakies przesilenie wiosenno-zimowe czy cos? W tym tygodniu ide sprawdzic "Last Chance Harvey", jak mna nie szarpnie to sie potne!
Chyba tyle. Pa.