 Ślinka mi cieknie, a mama nie pozwala mi dochodzić do piekarnika, bo sądzi, że się nie znam na gotowaniu i albo coś spalę i będzie nie do zjedzenia, albo , że sbiebie przypalę i przy okazji cąły dom. Miłe.... XD Glodna jestemmmm!!!
 Ślinka mi cieknie, a mama nie pozwala mi dochodzić do piekarnika, bo sądzi, że się nie znam na gotowaniu i albo coś spalę i będzie nie do zjedzenia, albo , że sbiebie przypalę i przy okazji cąły dom. Miłe.... XD Glodna jestemmmm!!! Ślinka mi cieknie, a mama nie pozwala mi dochodzić do piekarnika, bo sądzi, że się nie znam na gotowaniu i albo coś spalę i będzie nie do zjedzenia, albo , że sbiebie przypalę i przy okazji cąły dom. Miłe.... XD Glodna jestemmmm!!!
 Ślinka mi cieknie, a mama nie pozwala mi dochodzić do piekarnika, bo sądzi, że się nie znam na gotowaniu i albo coś spalę i będzie nie do zjedzenia, albo , że sbiebie przypalę i przy okazji cąły dom. Miłe.... XD Glodna jestemmmm!!!
 czy moglby mi ktos podac choc w przyblizeniu temperature pieczenia i czas... 20 40 60 90 minut???? z gory slicznie dziekuje i pozdrawiam z deszczowej Irlandii
 czy moglby mi ktos podac choc w przyblizeniu temperature pieczenia i czas... 20 40 60 90 minut???? z gory slicznie dziekuje i pozdrawiam z deszczowej Irlandii 
 on mnie nie zmusza bym je jadla a ja go nei zmuszam by z przysmaku rezygnowal. Zreszta on twierdzi ze i tak mi gotowanie lepiej wychodzi niz nie jednemu miesozercy
 on mnie nie zmusza bym je jadla a ja go nei zmuszam by z przysmaku rezygnowal. Zreszta on twierdzi ze i tak mi gotowanie lepiej wychodzi niz nie jednemu miesozercy  .
. 

depp28 napisał(a):u mnie by te żeberka tak długo wolnego nie miały

Czy nie ma skróconej wersji?



 ))
))
 
  
 





 bo ja tylko tego ketchupu używam , a żeberka robię rzadko i właściwie nie ja tylko mój mąż, bo szczerze mówiąc ostatnio nie przepadam za mięsem,
 bo ja tylko tego ketchupu używam , a żeberka robię rzadko i właściwie nie ja tylko mój mąż, bo szczerze mówiąc ostatnio nie przepadam za mięsem, 


 Musztarda wegierska (koniecnie), troche curry, troche octu ryzowego, troche oleju dle przyczepnosci
 Musztarda wegierska (koniecnie), troche curry, troche octu ryzowego, troche oleju dle przyczepnosci  wszystko wymieszac, lekko osolone zeberka obtoczyc zaprawa. Mozna zostawic na noc w lodowce lub zrobic 2 godz.przed pieczeniem. Piec w piekarniku w naczyniu zaroodpornym i podlewac oczywiscie. Pod koniec pieczenia do pozostalej zaprawy (nawet niewielkiej ilosci) dodac sok malinowy i posmarowac tym zeberka. Nie przykrywac w piekarniku to pieknie sie zarumienia i zapach taki ze az milo sie robi.Pozdrawiam. Ida
 wszystko wymieszac, lekko osolone zeberka obtoczyc zaprawa. Mozna zostawic na noc w lodowce lub zrobic 2 godz.przed pieczeniem. Piec w piekarniku w naczyniu zaroodpornym i podlewac oczywiscie. Pod koniec pieczenia do pozostalej zaprawy (nawet niewielkiej ilosci) dodac sok malinowy i posmarowac tym zeberka. Nie przykrywac w piekarniku to pieknie sie zarumienia i zapach taki ze az milo sie robi.Pozdrawiam. Ida