paulka162 napisał(a): Ostatni odcinek aż dech mi zaparł!
no !!

pojawia sie z nikąd wymuszając uśmiech, który niestety uśmiechem byłby tylko jak zechciało by mu się stanąc na głowie. no. ale który
 pojawia sie z nikąd wymuszając uśmiech, który niestety uśmiechem byłby tylko jak zechciało by mu się stanąc na głowie. no. ale który   staje na głowie?! to świat ma stawac na głowie nie
 staje na głowie?! to świat ma stawac na głowie nie   

(skonsternowany, nic nie rozumiejąc postanowił zaatakować ostatnim dostępnym mu w tej chwili orężem)
 (skonsternowany, nic nie rozumiejąc postanowił zaatakować ostatnim dostępnym mu w tej chwili orężem)
 nadlatując ruchem wachadłowym na swym niekończącym się kablu (że też mu się ten kabel nigdy nie plącze!.. )przyczepionym do odwiecznego sufitu zakrzyknął
 nadlatując ruchem wachadłowym na swym niekończącym się kablu (że też mu się ten kabel nigdy nie plącze!.. )przyczepionym do odwiecznego sufitu zakrzyknął
 porywając ją ze sobą . pozostawiając
 porywając ją ze sobą . pozostawiając   z ogórkiem w ręku i miną nawet nie próbująca być uśmiechem...
 z ogórkiem w ręku i miną nawet nie próbująca być uśmiechem...

to robi tera za zdjecie do legytymancji Miszcza a
  to robi tera za zdjecie do legytymancji Miszcza a   to jakby widac ze ewydentnie po prostu robi tera dzieci - znow zabral glos nie pytany cholerny Malkontent...phi
  to jakby widac ze ewydentnie po prostu robi tera dzieci - znow zabral glos nie pytany cholerny Malkontent...phi

myślę, że fani ubóstwiający swego pisarza nie zadowolą się jedynie równoważnikami, ale będą żądać więcej i więcej
 myślę, że fani ubóstwiający swego pisarza nie zadowolą się jedynie równoważnikami, ale będą żądać więcej i więcej  )
)