Droga Pani Krystyno,
śliczne zdjęcia z Tataraku w koresp.
Mam nadzieję że będzie na DVD... i tylko czy będzie miał podpisy (ang? niem? wł?). Bo "Parę osób.." nie ma a moi znajomi z USA chcieli obejrzeć i się nie da (już umieją wymówić i zapisać poprawnie Pani nazwisko... wcale ich nie "ćwiczyłam" )
Ja póki co jestem chwilowo na stałe (ups, znów oxymoron) w PL, tj, na co-naj-mniej 2 lata. Z podróży tylko weekend w Londynie na "Edypie" z Ralphem Fiennesem (on jest tak brzydki że aż piękny i tak go strasznielubie jako aktora) i Florencja na 4 dni (jeśli Al Italia jednak nie zbankrutowała.. muszę tam zadzwonić.. też mi się zachciało do Włoch Al Italią latać... ).
A podróże tylko do Teatru W niedziele na 3 Siostry, 2go jestem zabierana na Ucho, 3go zabieram na Ucho, 4go idziemy na Darkroom, a 7go moja była studentka zabiera mnie na Boską...
I właśne miałam napisać że chciałabym kupić sobie karnet na z 10 spektakli i że czy może będą takie wprowadzone... i włączam główną.. a tam Bilet otwarty!!! To właśnie chciałam zobaczyć:
http://www.teatrpolonia.pl/1564
W kasie Teatru można zakupić bilety otwarte na wszytskie spektakle własne Teatru Polonia.
Cena biletu: 70 zł
Minimalnie można kupić 10 biletów.
Jeśli to Pani pomysł to:
w oba policzki
Jak nie.. to tą osobę proszę wyściskać!!
a.