A ja? na przykład KJ słucham, prawda Madzia? A w tej chwili Edith Piaf

) ,a tu jest inaczej niż tam. Tutaj KJ jest " z nami".
 ) ,a tu jest inaczej niż tam. Tutaj KJ jest " z nami".  A na stronie i forum E.G to nawet nie wiadomo czy ona tam zagląda.
 A na stronie i forum E.G to nawet nie wiadomo czy ona tam zagląda.   

Wiem, wiem, za szybko się zniechęcam, jestem niecierpliwa, dlatego nawet na fortepianie, ani na gitarze, ani na skrzypcach nie moge grać, bo się od razu wkurzaaaam! Mam trzy instrumenty w domu i na ŻADNYM nie gram dobrze, na fortepianie grałam w muzycznej , ale się zniechęciłąm przez nauczyciela, bo się na mnie wydzierał, a teraz mam keyboarda, bo mówiłam ,że na tym
  Wiem, wiem, za szybko się zniechęcam, jestem niecierpliwa, dlatego nawet na fortepianie, ani na gitarze, ani na skrzypcach nie moge grać, bo się od razu wkurzaaaam! Mam trzy instrumenty w domu i na ŻADNYM nie gram dobrze, na fortepianie grałam w muzycznej , ale się zniechęciłąm przez nauczyciela, bo się na mnie wydzierał, a teraz mam keyboarda, bo mówiłam ,że na tym
 Narazie!
  Narazie!
okularnica napisał(a):A ja? na przykład KJ słucham, prawda Madzia? A w tej chwili Edith Piaf :)

kardolinka napisał(a): Dla moich koleżanek w klasie najważniejsze są modne ubrania i ich firma, a muzyka, sztuka, teatr?! ... Niby mam koleżanki w kalsie, ale je moje zainteresowania nie interesują, a jak mówię o KJ to od razu wybuchają śmiechem.

Inaczej : "Walę prosto z mostu", ale nie robię tego przez zuchwalstwo, tylko przez to, że czasem najpierw coś powiem, a potem pomyślę. Jest mi trochę przykro, że uznaliście, że jestem zbyt pewna siebie, bo nigdy nie chciałam dać wam czegoś takiego do odczucia, nie uważam się ani za lepszą ani - tym bardziej w moim wieku - mądrzejszą.
 Inaczej : "Walę prosto z mostu", ale nie robię tego przez zuchwalstwo, tylko przez to, że czasem najpierw coś powiem, a potem pomyślę. Jest mi trochę przykro, że uznaliście, że jestem zbyt pewna siebie, bo nigdy nie chciałam dać wam czegoś takiego do odczucia, nie uważam się ani za lepszą ani - tym bardziej w moim wieku - mądrzejszą. 
 Dziękuję za radę.
 Dziękuję za radę.

) natomiast co do zdjęć, odczucia mam różne. Ale  dla przeciwwagi tapety wyszły ci świetnie
 ) natomiast co do zdjęć, odczucia mam różne. Ale  dla przeciwwagi tapety wyszły ci świetnie  tak jak wielu osobom przede mną bardzo mi sie podobają! No, ale nieważne. Odzywam się w związku z czymś innym. Od jakiegoś czasu śledzę tę tu rozmowę na twój temat i w koncu postanowilam wyjsc z ukrycia i się wtrącić
 tak jak wielu osobom przede mną bardzo mi sie podobają! No, ale nieważne. Odzywam się w związku z czymś innym. Od jakiegoś czasu śledzę tę tu rozmowę na twój temat i w koncu postanowilam wyjsc z ukrycia i się wtrącić  To fakt, że w swoich wypowiedziach bardzo eksponujesz siebie, ale cóż... wydaje mi się, że to nie tyle jest twoja wada, ile "cecha charakterystyczna"( choć przyznam,że na początku wydawało mi sie to troszkę... dziwne
 To fakt, że w swoich wypowiedziach bardzo eksponujesz siebie, ale cóż... wydaje mi się, że to nie tyle jest twoja wada, ile "cecha charakterystyczna"( choć przyznam,że na początku wydawało mi sie to troszkę... dziwne  ). Chyba większość  osób tutaj obecnych potrafiłaby rozpoznać, że to ty jesteś autorką danego listu po paru zdaniach, bez twojego podpisu... Jak sama wspomniałaś jestes jeszcze dzieckiem i ta chęć mówienia o sobie wynika bardziej z twojego wieku, niż jakiegoś "spaczonego" charakteru. Przy sprzyjających wiatrach wyrośniesz z tego
 ). Chyba większość  osób tutaj obecnych potrafiłaby rozpoznać, że to ty jesteś autorką danego listu po paru zdaniach, bez twojego podpisu... Jak sama wspomniałaś jestes jeszcze dzieckiem i ta chęć mówienia o sobie wynika bardziej z twojego wieku, niż jakiegoś "spaczonego" charakteru. Przy sprzyjających wiatrach wyrośniesz z tego  No, to tyle
 No, to tyle  .  A tak pozatym to pozdrawiam wszystkich, życzę miłego dnia, a właściwie wieczorku
.  A tak pozatym to pozdrawiam wszystkich, życzę miłego dnia, a właściwie wieczorku  :):) a tak już całkiem pozatym to DZIEŃ DOBRY! bo chyba niezdążyłam się jeszcze z nikim przywitać
:):) a tak już całkiem pozatym to DZIEŃ DOBRY! bo chyba niezdążyłam się jeszcze z nikim przywitać  

Jeśli podobają Ci się tapety KJ to mogę je wysłać, chyba, że jesteś jak Kinia fanką E.Geppert, i pulpit jest "zarezerwowany", tylko dla niej. Pozdrawiam.
 Jeśli podobają Ci się tapety KJ to mogę je wysłać, chyba, że jesteś jak Kinia fanką E.Geppert, i pulpit jest "zarezerwowany", tylko dla niej. Pozdrawiam.