P.S. Liczę na komentarze

"Hurt" - http://www.youtube.com/watch?v=-jDT4t2AZCE
o-o-o-o-o-o-o-o-o-K-A-R-O-L-C-I-A-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Jak mi się nudzi to robię zdjęcia, albo śpiewam. Właśnie w sierpniu będę znów chodziła do studia na śpiew i będę się starała nagrać jak najwięcej piosenek, które będę uczyć się śpiewać. Oczywiście wam je pokażę, o ile wy będziecie chcieli i chciałe tego słuchać XD
 Jak mi się nudzi to robię zdjęcia, albo śpiewam. Właśnie w sierpniu będę znów chodziła do studia na śpiew i będę się starała nagrać jak najwięcej piosenek, które będę uczyć się śpiewać. Oczywiście wam je pokażę, o ile wy będziecie chcieli i chciałe tego słuchać XD 

Mnie się takie bardzo podoba, mam kilka innych mniej mrocznych przeróbek, ale szczerze mówąc to lubię takie "czarne" zdjecia na których widać strach lub łzy. Nie jestem sadystką i nie uszczęśliwia mnie oglądanie płaczących osób, wręcz przeciwnie, ale sądzę, że takie zdjecia są tak samo ładne i interesujace jak te, które są słodkie, kolorowe czy śmieszne. Lubię kiedy zdjęcie ma swoją drugą - tajemniczą - stronę
 Mnie się takie bardzo podoba, mam kilka innych mniej mrocznych przeróbek, ale szczerze mówąc to lubię takie "czarne" zdjecia na których widać strach lub łzy. Nie jestem sadystką i nie uszczęśliwia mnie oglądanie płaczących osób, wręcz przeciwnie, ale sądzę, że takie zdjecia są tak samo ładne i interesujace jak te, które są słodkie, kolorowe czy śmieszne. Lubię kiedy zdjęcie ma swoją drugą - tajemniczą - stronę  
 (Jak widzicie nie lubię wszystkiego co "czarne", wręcz odwrotnie moim ulubionym kolorem jest róż, no... i jeszcze czerwień, cała szkoła się ze mnie śmieje, że jestem największą "fanką" różowego na świcie
 (Jak widzicie nie lubię wszystkiego co "czarne", wręcz odwrotnie moim ulubionym kolorem jest róż, no... i jeszcze czerwień, cała szkoła się ze mnie śmieje, że jestem największą "fanką" różowego na świcie   )
)

!!! Zrobiłam kilka przeróbek zdjęć KJ i stworzyłam z nich tapety na pulpit(mam ich około 30-40 ... dużo
 !!! Zrobiłam kilka przeróbek zdjęć KJ i stworzyłam z nich tapety na pulpit(mam ich około 30-40 ... dużo  ) dodam je jutro, i jeszcze będę to robić wiele dni. Jeśli jakaś wam się spodoba to mogę wysłać na email w dużym rozmiarze(od razu mówię)
) dodam je jutro, i jeszcze będę to robić wiele dni. Jeśli jakaś wam się spodoba to mogę wysłać na email w dużym rozmiarze(od razu mówię)  To tyle. Tylko tyle. Aż tyle(jak kto woli)
 To tyle. Tylko tyle. Aż tyle(jak kto woli)
 Tutaj macie tapety na 7 dni:
 Tutaj macie tapety na 7 dni:

... i idę na śniadanie( ...i nie pytajcie dlaczego tak późno jem śnaidanie
 ... i idę na śniadanie( ...i nie pytajcie dlaczego tak późno jem śnaidanie  )
)

To sie podpisuję z koralikami XD Pa!
  To sie podpisuję z koralikami XD Pa!

)wiem coool XD w każdą sobotę ,a czasem jak widać nawet w niedzielę, rodzice jadą ze mną do którejś z babć( ale głupio , dziwnie wyglada słowo 'babć')
 )wiem coool XD w każdą sobotę ,a czasem jak widać nawet w niedzielę, rodzice jadą ze mną do którejś z babć( ale głupio , dziwnie wyglada słowo 'babć')

Fajnie, nie?
 Fajnie, nie?   Do rzeczy! Chciałam napsiać, tylko, że wysłałam do Was dziweczyny o ile jeszcze nimi jesteście, a nie *kobietami*(Ile macie lat?!Kurcze ja nie wiem ile ma kto lat na tym forum. Znaczyu wiem, że ja mam mało jak na forumowicza TEGO forum) no.. wiec wysłałam te tapety do Was, nadal przyjmuję "zamówienia" na tapetki KJ
  Do rzeczy! Chciałam napsiać, tylko, że wysłałam do Was dziweczyny o ile jeszcze nimi jesteście, a nie *kobietami*(Ile macie lat?!Kurcze ja nie wiem ile ma kto lat na tym forum. Znaczyu wiem, że ja mam mało jak na forumowicza TEGO forum) no.. wiec wysłałam te tapety do Was, nadal przyjmuję "zamówienia" na tapetki KJ  ) Oczywiście bezpłatnie XD
) Oczywiście bezpłatnie XD   Kurcze, ale można by na tym interes zbić!
  Kurcze, ale można by na tym interes zbić!   Nie no.. ok! Przesadzam, interes to, to nie jest, choć fani KJ by to z pewnością kupowaliby na kilogramy, a nie na sztuki XD Pozdro.. dla wszystkich, WSZYSTKICH!!! Absolutnie! Kurcze! Czegoś mi jeszcze brakuje w tej notatce :/ Chciałabym coś jeszcze napisać, ale nei wiem cooo?!  Wiem, w sumie Wam to już wystarczy tego czytania, ale mnie pisania i gadania - NIGDY! Spisałam dziś na komputerek po śnidaniu historyjkę, która przytrafiła mi się od rana, ale nie wiem czy to nie jest 'glupie', może Wam ją jutro, albo pojutrze pokażę, muszę przeczytać i pomyśleć czy nie jest ... po prostu beznadziejna
  Nie no.. ok! Przesadzam, interes to, to nie jest, choć fani KJ by to z pewnością kupowaliby na kilogramy, a nie na sztuki XD Pozdro.. dla wszystkich, WSZYSTKICH!!! Absolutnie! Kurcze! Czegoś mi jeszcze brakuje w tej notatce :/ Chciałabym coś jeszcze napisać, ale nei wiem cooo?!  Wiem, w sumie Wam to już wystarczy tego czytania, ale mnie pisania i gadania - NIGDY! Spisałam dziś na komputerek po śnidaniu historyjkę, która przytrafiła mi się od rana, ale nie wiem czy to nie jest 'glupie', może Wam ją jutro, albo pojutrze pokażę, muszę przeczytać i pomyśleć czy nie jest ... po prostu beznadziejna  Papa! Całuję i pozdrawiam WSZYSTKICH cieplutko!
 Papa! Całuję i pozdrawiam WSZYSTKICH cieplutko!