przez Ola B. Wt, 19.12.2006 21:39
Witajcie Moje Drogie DAMY!...oj... przerwe miałam- i to długą...wpadłam w robote, weekend za weekendem w pracy, w ciagu tygodnia też ciagle cos........onkolog ciągle odkładał wizytę, bo on tu do nas z łodzi dojeżdzał i ciagle go nie było...wiec dziś już bylam u innego!...
Ten tez twierdzi, że to nic groźnego, żebym sie nie martwiła, ale w czwartek jade do Łodzi na biopsje, zeby miec pewność ze to nic groźnego!
...strach chowam w kieszeń i idę przed siebie, zeby juz przed ¦więtami miec z glowy...
Z Ciocią niestety nadal bez zmian, kolejne przerzuty...ona juz nawet nie chce o tym mówić...lekarze myśla czym działać...bo jest bardzo słaba....a ona chyba chce sie poprostu skupić na życiu...a My razem z Nią....! Swieta i Sylwester spędzimy wszyscy razem!!!
Ja wpadłam w wir ¦wiąt, w niedziele upiekłam pierniczki i codziennie z S. sprawdzamy cz zmiękły:) Jeszcze kapustka z suszonymi grzybami i sliwkami, no i śledzie -na wigilie!
A potem jeszcze parę rzeczy na ¦więta. Choinka juz od soboty, wprowadza nas w nastrój!...no to tyle u mnie...
Kochane:
Ness trzymam mocno kciuki!! i cieszę, się ze M. ma dobre wyniki!!! z tymi naszymi nastrojami, to juz tak bywa, ze tłumaczymy sobie, że nie bedziemy dołowac, bo są jeszcze wieksze nieszczęscia na świecie...ale to jakoś tak samo czasami przychodzi...i siedzi w człowieku....na szczęście potem przychodzi następny dzień i jakoś jaśniej patrzymy na zycie...
Reniu...cholernder, słyszałam ze polpasiec boli...trzymam wiec kciuki i oddaje Ci moja siłe byś pokonała ból- ale wierze ze minie szybko!!!!
Skandynawska- trzymam kciuki za to badanie! Dobrze, że profilaktycznie się badasz, dzieki Ness wiele z nas sie za siebie wzieło!
Małgosiu- uściskaj Japp'a przytulam Go i ciepło o nim myślę!!!
Iza dzieki za Aniołka:) Pozdrowienia dla Mamy!!!
Marysiu!! ciesze się z wyników!!!:))) Gratuluje!!!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, myslami często jestem z Wami!!!!!! Buziaki:*