przez MarysiaB So, 06.05.2006 10:12
Sonia, serdecznie dziekuje! I zgadzam sie z Toba - nie mozna udawac, ze pada deszcz! O!
Spadam, bo Stary ma tu jakies swoje wazne /phi!/ sprawy.
Dobrej soboty wszystkim zycze!
Aaa, i jeszcze dodam, ze ani przez chwile nie pomyslalam, ze ktos na forum namawia innych forumowiczow do zabijania. A post Soni odebralam jako chec wyciszenia emocji. Cos w rodzaju: Cichaj Aro, cichaj! W dodatku w tle byly bzy. Ide, bo zaraz mnie ktos zabije. Pa!
Dopisek, bo musze zakonczyc temat, ktory zaczelam, a wczesniej nie mialam na to szansy. Owszem, nie podobaja mi sie TAKIE wypowiedzi, o czym wszyscy wiedza, bo duzo wczesniej napisalam o tym Aro /to bylo po jakims zdjeciu z Kaczynskim/. A jeszcze przede mna byla Masza /chyba, jesli sie pomylilam, to przepraszam/. Moga? Moga. Aro tez lubi wolnosc slowa. Nie podobaja mi sie z roznych powodow. Na pewno nie sa nim sympatie polityczne /smieje sie/. Mysle, ze najlepiej uprawiac takie 'co's' pod wlasnym szyldem, ponoszac 100-procentowa odpowiedzialnosc. Po prostu martwie sie o KJ. Nie, nie sadze, ze to mogloby zaszkodzic Polonii. Ale kiedys KJ napisala w swoim dzienniku, ze coraz mniej cieszy Ja pisanie tutaj, bo dziennikarze publikuja Jej zapiski. Licho nie spi i czuwa, prawda p. Nicholasie? Mysle ze nikt z forumowiczow nie chcialby, zeby KJ spotkaly jakiekolwiek przykrosci.
Sonia! Z ta madroscia to straaasznie przesadzilas. Musze sprostowac, chociazby z wrodzonej skromnosci, nie wspominajac o prawdzie oczywistej. Zreszta Strzyga wie najlepiej. Jeszcze raz pozdrawiam. Skaczaca zabka... jejku, kiedy to bylo! Dobre czasy.
Ostatnio edytowano So, 06.05.2006 13:41 przez
MarysiaB, łącznie edytowano 1 raz