...........rysunek pikny....nawet Rania jedna noge biała ma nad kopytkiem .............no jak żywa..............i u Ciebie tez widoczna nowa fryzura-bląd!!!
Marysiu!!! Matka w kazdej sytuacji chce wygladac seksownie, a nuz przyjedzie jakis kowboj ... i co wtedy!!! o tak dynamika w rysunku ogromna..............:))
przynajmniej masz motywacje by szybko do domu wracac ;)))))
Listonosz taki sobie, ale gdybym tak w samych majtach chodzila to jakby to wyglądało? A tak łydki pokazalam wzorem mego wzorca i dzien sie pieknie rozpoczął :)
Jak bym tyrajmisiu od rana jadła ( niby zeby sprawdzic czy juz gotowe i dobre) to tez inaczej patrzyłabym na swiat.........juz nie lubie klimy ...zimno mi............
..............hajduczkowy to ja mam kożuszek, ale bez przesady az tak zimno nie jest...........a ty se Matka tez idz na słonko z tego klimatyzowanego salonu bo sie jeszcze przeziebisz....:)
...no jakos za praktyczna Panna jestem zeby to na mnie działało.....do mnie raczej fakty niz mity przemawiaja, raz tylko uwierzyłam w mit ale to było 22 lata temu na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ze byłam młoda i gupia....................