przez GrejSowa Pt, 26.08.2005 21:08
Dobry Wieczór Państwu!!! Szczęść HP!!!
Jest weekend i ma być wesoło, no nie?? Ważne, żeby mieć coś WE szkle!! Ja mam - a WY??? PZU, czyli Przezorny Zawsze Ubezpieczony!! Moje hasło wieczoru!!!
¦ciana, kurna, piszę z kafejki internetowej w kinie, do którego mnie wysłałaś...Obejrzałam już wszystko...dałaś mi tylko na jeden film, a zaliczyłam już 4!! Niedobrze mi od popcornu, cola wychodzi mi nosem...Mówi Ci to coś??? Zwracaj kasę!!! Czy ja już mogę wrócić do Kredensu, do własnego, osobistego Grejslendu?? COPY!!! Głodna jestem!!! Czy zostało coś z resztek po moim gaucamole?? Odbiór!!! Czy ocean przyszedł z gębą na pączki i zeżarł wszystko?? Tak myślałam...Ktoś nie zje, aby zjeść mógł ktoś...prawo dżungli...
Powiedz mi, bo nie kumam czaczy, skąd Ty wiesz, że ja chrapałam, skoro spałaś?? I to 10 godzin!! Coś mi tu nie gra...
Jak tam przeziębienie?? Będzie L-4?? Trzymam kciuki, żeby nie!! I to nie tylko dlatego, że generalnie życzę Ci zdrowia...!!! KaPeWu? WOLNA CHATA DLA WSZYSTKICH!!! PEACE!!
W HP wcale nie musi być Królowej! Ale jeżeli uważasz inaczej, to sobie nią bądź. Wszystko wytrzymam. Twój Bąk, Trzmiel, Szerszeń vel Truteń. Właściwe podkreślić.
Sen z Tobą w roli głównej naprawdę zrobił na mnie wrażenie...Oskar, powiadasz...A ja, kurna jego raz, nie mam się w co ubrać na galę...AND THE WINNER IS.......................?????????????????? Miejsce w Kredensie na Oskara lśni jak...nie powiem co;))))))))))))))
Słuchaj, przestań już o tych oczach, monotematyczna się robisz, jasne?? Nudzi mi się...Czy jeszcze u tego, że tak powiem KOLEGI da się na czymś oko (!) zaczepić??? Odbiór!!
Nie poganiaj mnie z tą kampanią reklamową, dobra???!!! Daj mi czas...pracuję aktualnie nad strategią, a to nie jest prosta sprawa, od tego NASZ sukces zależy, przyswajasz???!!! Nad hasłem teraz myślę, znaczy się SLOGANEM, to klucz do przyszłości!! Oto kilka wersji roboczych w konwencji rymów krakowsko-częstochowskich:
1. SZUKASZ ŻYCIA SENSU? WPADAJ DO KREDENSU!!!
2. WALKA Z KREDENSEM CZYSTYM NONSENSEM!!!
3. W KREDENSIE NIE MÓWI SIę O MIęSIE!!!
Ufff, ale jestem z siebie dumna!! Co Ci się widzi??? A może inne propozyncje?? Jestem otwarta wzdłuż, a nawet wszerz, a nawet i na skuśkę!!!
Kredens of Efki bardzo fajny!! Nie trzeba mnie trzy razy prosić: sama wlezę, byle tylko podarować sobie odrobinę luksusu...O kłódce zapomnij. Zbytek. Dla chwili spokoju pójdę nawet na koniec świata, może nim być trafiejny alternatywny kredens...Dla pewności kłódkę zabieram do środka.
W czym mogę być pomocna dla Kancery???!! COPY!! Naczelna Piratka HP!! Nie wiem, o co się rozchodzi, szukać mogę, a jakże, byle wiedziec CO!!!
W Sali Kongresowej można wszystko??? Aaaa, to nie wiedziałam...Kurna, tyle mnie pewnie ominęło...Mogłam się kiedyś zdrzemnąć, a nie wiedziałam, że mogę...PITY!!! (Ale nie te skarbowe!! brrrrrr!!!)
Nie jestem dziś leszko-kołakowska, więc w zęby, za to co napisałaś, dam Ci, jak mnie znowu najdzie...możemy się tak umówić?? Czekaj cierpliwie. COPY. Nie zazdraszczam Ci...
BILOBIL to preparat na pamięć. W polskiej TV reklamowała go z powodzeniem Hanka Bielicka. Nie wiem, czy kręci i otumania (Bilobil znaczy się, nie Hanka), bo nigdy nie brałam. Potrzeby nie było, KaPeWu??
Do gaucamole dodaję sok z limonki. Limonki UWIELBIAM!!!
Grejsowa toksyna???!!! A co to ma, kurna, być, co??? Zatruwam Ci życie, tak?? To chciałaś powiedzieć?? No, śmiało!! Nie kremuj się!! Eliksir szczęścia się odezwał, patrzcie JĄ!!
"Mam Cię pod skórą" - pewnie, że piękne...ale Dianka Krall albo Franek Sinatra, only i wyłącznie....SORRY!!!! Ciebie, maja daragaja, to ja mam głównie NA skórze, alergia się to nazywa, wicie, rozumicie...???
MarysiuB - proszę bardzo!!! SIę PANI CZęSTUJE!!! Jakieś inne życzenia??? Ręcznika aktualnie szukamy...;))) Trzymaj kciuki, młodzież w natarciu!!! Baaaardzo dziękujemy za zdjęcia z góry!!! UWIELBIAMY!! Była kiedyś wystawa takowych w Łazienkach, nie można było oczu wprost oderwać...PIęKNA NASZA ZIEMA CAŁA!!! HEJ!!!
"Kręgosłup i ideały trzeba mieć" - ¦WIETNIE POWIEDZIANE!!! ¦ciskam Cię za to, mogę?? Tak, po hapowskiej, starej (a, co??!!!) znajomości..?? Ale miałam dzisiaj nie być leszko-kołakowska, więc powrócę wraz z nastrojem...Dziękuję bardzo!!! Dziękujemy!!!
Iza - "A o co chodzi?" że tak powiem...???
Teremi - Ciebie też ściskam, za Miłość w Portofino....łał!!!!! Skąd Ty wiesz TAKIE rzeczy, co??
Masza, no, ma się rozumieć, że Dianka!! Nie będę się powtarzać, co nie?? Let's fall in love boskie krallowskie!!! Następnym razem nie przepuszczę Dianie!! Całe kieszonkowe kredensowe wydam!!! Czort zabierz!! I tak nie mam na co wydać, bo głównie na robotach w kredensie czas mi mija...Powiedz, ale tak szczerze, jak Małgośka Małgośce - współczujesz mi??? Dzięki, od razu mi lepiej, wiesz...?? Baw się dobrze w Barcelonie!!! Hasta Manjana!!! No, i w ogóle generalnie manjana!!!
¦ciana!!! Nie odstawiaj mi tu manjany w Kredensie, dobra???!!! Gary Cooper pytał o Ciebie. COPY!!!
Grzesiu - nie opuszczaj nas!!! Rodzynków Ci u nas brak!!! Barum barum, barum barum, barum barum...mówi to komuś coś...??? A Tobie...? Odpowiedź w następnym odcinku...
Znad Maasu - dzięki za starego, dobrego Wojtka!!! "Serce, widzisz, to rzecz staroświecka i słucha starych doktorów". Nic dodać, nic ująć.
Erico, nie śpiewasz sama...Stingologia w Kredensie bardzo mile studiowana!!! Ja szarpię na gitarce te wstawki, co to wiesz...tuż zaraz po "But it's probably me" /.../
Na zrazie, jutro śpię na maksa!! Nie piszcie za głośno...Przywitam się jak wstanę!!!
DOBRANOC!! NENUFARY NA NOC!! CIEPŁE KLUCHY POD PODUCHY!!!
P.S.
¦ciana, puszczam do Ciebie oko!!! Wiem, że to nie to samo, wiem...nawet mgła inna...i jutro rano już nie będzie po niej śladu...;))) Będzie piosenka...za momencik...
Ostatnio edytowano Pt, 26.08.2005 22:12 przez
GrejSowa, łącznie edytowano 6 razy