przez M.C. Wt, 17.01.2012 18:34
PS1 Sowus, NIE! Na Albercie i pana Fizyka razem wzietych! Tylko nie czarna limuzyna i blask reflektorow! Dziekuje, poczekam w tlumie gapiow! ufff....Kreacje slynnego projektanta, owszem, biore, byle tylko byl moj rozmiar, bede ja sowie nosic w prywatnosci domowego oswietlenia, phi.
PS2 Nie wszyscy byli zadowoleni, ja tam zauwazylam pare naprawde spietych twarzy, nawet globenkowe umiejetnosci aktorskie nic tu nie pomogly...
PS3 Nie wszyscy przybyli, hihi...ze wspomne tylko naszego ulubionego klarneciste, hihi....auuuc! Woodiego. Tak trzymac, Woody, tak trzymac! Pazafrazujac Rickiego Gervais, nieobecnosc podczas wrecznia nagrod gwarantuje kolejne nagrody, hihi...
PS#9 Sowus, w miare mozliwosci, poprosze o zdjecie Michelle Williams dziekujacej swojej "little girl", za rece ktore ciagle jej dodaja odwagi na wyjscie z chalupy. I jeszcze jedno, zdjecie Morgana Freemana z Sidney Poitier i Helen Miren. Jak dla mnie dwa momenty do zapamietania, oprocz Uggiego, czili psa Fiory w przebraniu, phi, oczywiscie.