przez M.C. Wt, 29.07.2008 17:34
Moje Drogie, wiecie dlaczego lubie dostawac od Was zyczenia? Bo z nich sie uklada taka piekna mozaika mysli, skojarzen, zazylosci. Acha, czek, sentymentalizm na 115 fajerek, ale z nim mi dzisiaj dobrze. Dziekuje wiec najpiekniej jak umiem.
Teremi z calego serca dziekuje! Elfica piwoniowa to ja! Hihi, a nie jakas tam kura domowa ala Marta Steward. Bronia i Sowusia majO zgnilym jablkiem! BUM! Hihi. Bronia, ratuja Cie tylko gorskie krajobrazy. Zwlaszcza to z zoltym kwiatkiem. Hihi, jak mu sie dobrze przyjrzec to calkiem okazaly. Skala to mi sie kojarzy z lwem, czek, zapatrzonym w przestrzen. Druhna schowa te fotke na konkurs World Photo 2009! Sowus, MY nie wiemy jeszcze gdzie sie DOKLADNIE spotkamy, bo to musi zbadac na miejscu Sowusia, wariatka z HalYnki. Ale jak sie spotkamy na tym szczycie nr trzy, to kochana poznasz mnie po nie mojej twarzy, hihi.
Scianu, ech..., Druhny zyczenia to czytam w ciemnych okularach, tez ma Druhna za to zgnilym jablkiem. Ten Kwiat Pokoju Milosci tez na konkurs wg mnie. Hobbitu pytajO czy mogO skosztowac Suszonych Swietych Drozdzy. Poszly WON, od Swietych Suszonych Drozdzy ! Kolacja imieninowa u MaszmunU!
Mala, dziekuje! Dziekuje! Gdzie mnie tam skromnej do kulturalnych kolezanek....Ale staram sie podciagnac, hihi. PS Mam dzisiaj z soba w pracy nagranie Mistrza i Malgorzaty! A co! I zaczelam czytac Luskanie Fasoli, PIEKNE! Szkoda, ze nie mialm a Sa..., bo to tak jakbym o moich okolicach czytala. Wkleic zdjecia, hihi?
Marysiu, Reniu... marzenia owszem mam, takie bardzo konkretne w tym roku...Wiec jak najbardziej podpisuje sie pod Waszymi zyczeniami. Dziekuje.
No to teraz moge zaczac robote. Pa.