Druhny tylko nie przesadzajO z tO głaskowO zbiorowO histeriO i nie przereklamujO głasków, dobra? No! Sowa czuwa! Chciałam delYkatnie zauważyć, że ja TEŻ wróciłam z roboty, i że ja TEŻ za chwyleczkę ZNOWU idę na robotę...i to aż na 3 etaty, phi! Ale czy JA się z tego powodu domagam aż głasków???!!! No! Luuuudzieeeeee, jakieś proporcje, co ne...? Chyba, że mnie wypierniczOM z roboty i zostanę bezrobotnOM sowOM na zasiłku, ale jak znam swoje szczęście, to raczej BEZ, to tak...a tfu, tfu...na psa Fiora urok!!! A feministkOM na cbolerkunię robota, żeby mogły sowie same SAME zapłacić za urlopiku w tropiku (aha, co to WOGLE jest "urlopiku"...?) i być niezależne od pana i władcy! Ścianuś, czy ja Ci nie mówiłam, żebyś nie wywoływała Sowy z dziupli i nie potrząsała świętOM gałęziOM? Czy ja Ci nie mówiłam?! Idź Ty, CIURKO, na robotę i nie grzesz więcej. AmenT. Hi hi...Jak Ty mi będziesz dawała w-czapę, to ja już będę chrapać...o tak: chrrrrrr chrrrrrrr chrrrrrrrr

A pocałuj Ty mnie w moje gupie pióra, wiesz?! Tra la la la laaaaaaaa............
Emciu - czy mi wysłać na kurek...? Dorbaldie aż się pobuczałam ze wzruszenia...a co, nie można? Jak kto KTO będzie oglądał Oskary w HalYnce...???! A JA, KURNAAAA!!!!!
Phi, od razu wiedziałam, że chodzi o gumkę MYSZKĘ!!!
W kwestii miniopowieści...Emciu, moim skromnym zdaniem, to po Druhnie przede wszystkim widać wysoki stopień rozumienia życia i z tego też powodu ja bym raczej uważała z tOM NiveOM. Dziękuję za uwagę. Ale z tym "kilkadziesiąt" to Druhna pojechała, hi hi...Będę strzelać: osiemdziesiąt...???!!! Co wygrałam???!!!
Aaaaa, ja też mam podobnOM historię...kilka tygodni temu spotykam w moim supermarkecie koleżankę z budy, hi hi..i ona mnie pita jak ja przechodzę klYmakterium, bo ona ciężko... Luuuudzieeee, a ja na to: "aocochodzi...?". I koniec rozmowy. Przynajmniej na razie
P.S. Emciu, dlaczego ja mam się trzymać zdrowo z powodu szalejącej u Druhny grypy, to już nie rozumiem...PA.
Uciecho - NO I COOOOO??????!!!!!!!!!!!!!
Maszmun - a ja mam w biurze plazmę i Canal Plus!!! I co, zatkało kakao???!!! Aaaaa, i jeszcze mam BAREK, wkleić? Hi hi... No, historia z Magdą cudna...Muszę i ja wypróbować pana ochroniarza...ekhm, ekhm...
P.S. Myślisz, że podwójna warstwa Nivea mi wystarczy...?! Ale szczerze...?!