Owsianko napisał(a):Z niektórymi ludźmi nie ma co wdawać się w dyskusję, bo niezależnie co im się powie, oni zawsze wiedzą lepiej. Są mistrzami w odwracaniu kota ogonem. Co do ortografii, to mogę Ci rzec, że od jej przestrzegania, zależy wiarygodność piszącego. Innymi słowy: nieporadna pisownia rzutuje na treść wypowiedzi. No i na SENS. Gdyż jeśli myśl komentarza jest zaprezentowana poprawnie, odbiorca bierze go pod uwagę. Ale kiedy ten sam sens wypowiedzi skopany jest przez ortograficzne niechlujstwo komentatora, wszelki sens jego wypowiedzi traci znaczenie, ponieważ odbiorca nie zastanawia się nad nim, tylko skupia się na zgrzytach przekazu. Reasumując: Twoje ortograficzne piruety świadczą o twoim pikusiowatym rozumku.
PS.przekręcanie nicka, to chamska maniera, dziecinko.
ps2
Skoro ze mnie nudziarz, to po cholerę namawiasz mnie, bym pisał? Fałszywa jesteś i kropka.
Owieśku
Namawiam Cie do pisania, bo uważam, że nie jest ważna moja recenzja ani recenzja innych. Jak możesz wmawiać komuś, kto Ci mówi prawdę w oczy, że jest fałszywy? To się nazwya szczery.
Znajdź jakiś lepszy argument niż otrografię bo nawet mi się nie chce rozwijać tematu.
Jesteś zakręconym na swoim punkcie jak słojik. Najzabawniejsze, że wydaje Ci się żeś bystry.
Iluzja.