Nie zawsze mam rację, bywa, że nie mam - jak każdy. Wciąż się rozwijam...
  Nie zawsze mam rację, bywa, że nie mam - jak każdy. Wciąż się rozwijam...   Kiedyś z nudów poczytałem swoje stare posty i takiego buraka strzeliłem, że zacząłem je w pośpiechu kasować hii Oczywiście pokasowałem najpierw te, które i tak potem wypadły wraz z niektórymi tematami
 Kiedyś z nudów poczytałem swoje stare posty i takiego buraka strzeliłem, że zacząłem je w pośpiechu kasować hii Oczywiście pokasowałem najpierw te, które i tak potem wypadły wraz z niektórymi tematami   W końcu machnąłem ręką na to zacieranie śladów własnej durnoty, jakaś kara musi być!
 W końcu machnąłem ręką na to zacieranie śladów własnej durnoty, jakaś kara musi być!   

Gdy czytam o wielkich domach, to widzę zupełnie co innego niż Ty. Podobnie umieranie nago wywołuje we mnie całkiem inne skojarzenia. Poza tym, wiesz... jeśli one są skostniałe, to też oczywiście mogłyby się ubrać.
 Gdy czytam o wielkich domach, to widzę zupełnie co innego niż Ty. Podobnie umieranie nago wywołuje we mnie całkiem inne skojarzenia. Poza tym, wiesz... jeśli one są skostniałe, to też oczywiście mogłyby się ubrać.