Witajcie.
Po kolei odpowiadam
@BasiaOsw
Bardzo się cieszę i dziękuję. Jeśli chodzi o galerie to zawsze było mi nie po drodze (zupełnie jak ze szkołą) jednak od czasu do czasu pokazuję swoje rzeczy na różnego rodzaju wystawach (czasem na zbiorowych a czasem na bardzo kameralnych, indywidualnych pokazach organizowanych w knajpach).
Jednak tak jak już napisałem Aro - zastosują się do rady.
@kardolinka
dziękuję
@ladyBlack
dziękuję, ja także nie wszystkie swoje obrazki lubię równie mocno, niektórych nawet nienawidzę bo po mimo zadowalającego efektu końcowego wspomnienia związane z ich tworzeniem są bardzo nieprzyjemne.
@kreska
w pdfie nie zablokowałem możliwości drukowania, więc nie widzę przeszkód abyś wydrukowała sobie obrazek z pdfa - nie będzie to jednak powalająca jakość. Niebawem zostanie uruchomiony sklep na stronie
http://www.miligram.net/ - tam będzie można zakupie wydruki w dużej jakości (także na płótnie).
Tymczasem jeżeli zależy Ci na jakiejś pracy możesz do mnie napisać
i może się dogadamy
@Aro Korol
Większość rzeczy które robię wychodzi, z komputera więc jedynie mogę to zaprezentować w formie wydruku - pliki są w wysokiej rozdzielczości więc spokojnie mogę większość z prac wydrukować nawet w formacie 2x2 metry bez utraty jakości.
Teraz pytanie czy prezentacja w formie wydruków A3 byłaby ok?
pozdrawiam