przez Ściana Pn, 28.07.2008 12:10
Czy Druhny tez myslOM, ze marnujeMY zycie na --pi--?
A wystarczy sie smiac, terapia smiechem, RAZ.
Najlepiej mi wychodzi smianie sie z samej siebie, wkleic?
No bo przeciez z innych, zwlaszcza na tym Naszym Stuknietym Forum, to w zyciuuuuu!!!! Nie smialabym!!!
I podrozenka. Specjalnie dla Sowusi, ktora to jako Nasza Ulubiona Sojka wybiera sie za morza, czek.
Podróżując po kraju do którego Państwo się udaliście: (Albercia pyta czy mozna podrozwac po kraju do ktorego panstwo sie nie udali? Albercia to jest, ne? Od pierwszego wersu!) /Jasne, ze tak. Udajemy sie na przyklad na bezludnOM wyspe, gdzie nie ma dostepu do netu (i tera na mnie splynOM te blogoslawienstwa!!!), ale samolot laduje (ladowanie awaryjne, bo jedna taka chciala drzwi otwierac) w samym sercu burdelu. Jednym slowem: Samo Zycie/
-Nie nadużywajcie Państwo alkoholu – lepiej pozostać trzeźwym, czujnym i zachowywać się w sposób nie wzbudzający zainteresowania.(Sowus ja Cie bardzo prosze czuwaj nad AlberciO! Przeciez Albercia WSZEDZIE wzbudzi zainteresowanie! Taka nasza ekshibicjonbistka.) /Pan Fizyk pyta czy Albercia to pseudonim Kangurzycy albo Sowy? Dobre, Sciana, dobre!/
-Bądźcie Państwo czujni i świadomi ewentualnych zagrożeń(zagrozenia? Na przygklad taki global warming...Uwaga na grille czili barbeque, emisje samochodowO i pozary lasow!) /Emciu, hi hi....jak Druhna chce pisac o global warming na tym Forum, to niech Druhna lepiej wklei jakies FAKTY, najlepiej skopiowane z Internetu, skarbnicy zyciowej mUndrosci, hi hi... No co? Poszlajalam sie wczoraj po wertepach, tfu, Jasnie Wielmoznych Wertepach i stad wiem, co w trawie piszczy/
-Zawsze miejcie Państwo przy sobie ważne telefoniczne numery umożliwiające skontaktowanie się ze znanymi sobie lokalnymi przedstawicielami(Sowus, czy zapoznasz nas ze znanymi sowie lokalnymi przedstawicielami? No nie badz taka, i nie trzymaj ich, jak pana Jarka, tylko dla siebie! NO!) /mnie tam Druhny wystarczOM, na zadne inne znajmosci nie mam sily/
-Nie afiszujcie się Państwo swoimi zasobami finansowymi – przechowujcie gotówkę, karty i czeki podróżne w miejscu niewidocznym dla osób postronnych i nie liczcie posiadanych funduszy w miejscu publicznym(Sowus psssssst....woreczek na gotowke to najlepiej przypiac do majtek! Przeliczajac we toalecie nie zapomnij zamknac drzwi na klucz!) /Albercia pyta co ma zrobic Sowusia jesli na ten przyklad nie nosi majtek. No co? Przezorny zawsze zaciekawiony/
-Dowiedzcie się Państwo jakich miejsc należy unikać(zdecydowanie nalezy unikac pewnych tematow na forum, auuuuuu.....) /Emciu, nie krepujsjia, wklejaj calOM liste, raz sie zyje na tym Forum/
-Dowiedzcie się Państwo gdzie znajduje się najbliższy posterunek policji i zdobądźcie kontaktowe numery telefonów. (no bo jak Sowusie przymknO to trzeba bedzie jO odbijac, ne? Hobbitu przygotowujo arsenal z broniO.) /eeee tam, co to ja Sowusi nie znam? Jak Sowusie przymknO, to Ona juz cos wymysli, zeby miec temat na kolejny felieton pt "jak DruhnOM opowiem jak sie odbilam z przymkniecia, to DruhnOM majtki spadnOM, jesli oczywiscie Druhny noszOM majtki"/
-Trzymajcie się Państwo z dala od zamieszek i innych czynów zaburzających porządek publiczny – widząc, że może dojść do zamieszania natychmiast przejdźcie Państwo na drugą stronę ulicy(taaaaa gdzie! Z takich zamieszek to wychodzO najlepsze picturenki! Sowus pamietaj to jest Twoja szansa na World Photo!) /akurat!!!!! A niby na cholerkunie nie wklejam tych zaleglych zdjec? Szczekam na Konkurs/
-Nauczcie się korzystać z lokalnych budek telefonicznych już pierwszego dnia tuż po przylocie(hihi, lokalna budka? Moze wystarczy namiocik? I moze w koncu z takiej budki telefon Sowusi dodzwoni sie do telefonu Emci, hihi) /a potem ta rozmowa kontrolowana bedzie na kurku?/
-Zawsze miejcie przy sobie paszport, natomiast kopię stron ze zdjęciem i niezbędnymi wizami pozostawcie Państwo w hotelowej skrytce lub sejfie – chyba, że posiadanie paszportu nie jest wymagane przez lokalne władze (zara, zara....a po jakiego ciagnac oryginal ze sobO? Oryginal do sejfu a kopie do woreczka na szyi! O!) /to Druhna nosi majtki na szyi?/
-Śledźcie Państwo na bieżąco lokalne wydarzenia(wydarzenia to MY a nie NAM!) /ZYJ i DAJ ZYC INNYM, hi hi...Druhny tez lubiOM czerwonOM plachte?/
-Będąc zaczepionym na ulicy zachowajcie Państwo zimną krew (wszystko zalezy od zaczepiajacego, ne? Jak sie pojawi taki z tatuazami to i owszem temperatura krwi moze i powinna pojsc w gore! ZACHOWJ WITALNOSC PO CZTERDZIESTCE! BUM!) /ekhm, ekhm....Druhny sie tak lepiej nie spowiadajOM na Forum, bo Albercia klika/
-Będąc śledzonym udajcie się Państwo do najbliższego posterunku policji, hotelu lub jakiegokolwiek biura(eeeee tam, jak sie jest sledzonym to trzeba zmylic sledzacego! Patrz Michael Clayton! A nie po biurach sie szwedac! PHI.) /Kolejna Teoria Spiskowa, czasem to Nasze Forum wychodzi mi tynkiem. Adios! PS Prosze o lagodny wyrok kary. Przeciez musialam walnac jakas puente, ne?/
I co? Tak bez podpisu? (Emcia) + /Sciana/
PS DUSKA!!!!! WITAJ!!!!!
PS Marysiu - jasne, ze trzeba marzyc "od nowa". Trzymaj sie!!!