przez Marysia So, 19.07.2008 14:19
Warszawianki, no normalnie Wam zazdroszczę, nie Warszawy, bo nie lubię wielkich miast, ale Placu Konstytucji! No i jeszcze Jazz Bistro. Może i ja kiedys dojadę.
Sowa, po czym tak Ci się kręci? Mnie dopada taka jazda, gdy mam cisnienie 90/60!
Ściana, toz Druhna cały czas czuje się, jak na wakacjach. Cykady pod oknem!
Ja w górach mam świerszcze, wieczorami tez koncertują. Mój miejski kot przywozony od czasu do czasu na te wiejską łąkę głupieje, nie wie, na co ma najpierw polować.
Druhna Teremi się uśmiechnie, co? Jutro będzie lepiej. Druhna nie wie? Raz na wozie, raz pod wozem. Taki lajf. Ita, Ty tak pięknie umiesz przytulić, gdy człowiekowi źle.
St. Chene, nie martw się, 25 lipca jest św. Krzysztofa, a ten z kolei jest patronem kierowców, więc dedukując tak dalej, wszystko na dobrej drodze, bys zdał. Na dodatek Yariska malutka, zwrotna, łatwo nią parkować, same pozytywy na egzamin.
Maciejko, dla mnie najlepsze takie naleśniki, odsmażane właśnie, na masełku, chrupiące. Wcale nie tak duzo pracy, jak sie ją rozłoży na dwa dni.
Trzynasiu. Podobno w Stanach zdaje się dodatkowy egzamin, gdy będzie się jeździło autem z normalną (czytaj nieautomatyczną) skrzynią biegów. Prawda to? Ja od wtorku bede jeździła "automatem". Nigdy wcześniej takowego nie prowadziłam. Podobno łatwiej. Ale co zrobic z lewą nogą, jak się nią naciskało sprzęglo przez 28 lat?
PS Fajne takie powroty do wspomnień, co ne?