przez Ściana So, 05.01.2008 10:52
Cze, HalYnko, nie mam sil na nic wiecej, jestem zjechana.
I call you when I need you, my heart's on fire(GORZE! Wrzeszczy Albercia. Hobbitu gasnicu!) /Alberci w to graj, ona lubi byc BoginkOM wychodzacOM z piany/
You come to me, come to me wild and wild(wrrrrr...rrrraugh...hihi, no Druhny to dzisiaj troche poszly na dziko jak ja spalam a Druhna Sciana walila wczapami przez sen, dobre Scianu!) /bardzo prosze, bardzo prosze, mnie nie trzeba dwa razy namawiac do rozpierduchu. Wkleic rozpierduchu czy poczekac na Bronke az krzyknie?/
When you come to me(podlogu Maszmunu faluji!) /luuuuuudzieeeee, Maszmunu si dopisal byla do wierszenku. Toz to radosc w sercu NUS-KA, hi hi/
Give me everything I need(Albercia robi liste WSZYSTKIEGO na Nowy Rok!) /i tak ja zastanie Kolejny Nowy Rok, 2009, Bawol znaczy sie, Druhny pozwolOM, Bawol, kuzyn Szczura, kuzyn Hobbitu/
Give me a lifetime of promises and a world of dreams(hihi, dziekuje ja to poprosze o konkrety! A marzenia to sowie sama wysnie! PHI!) /przybij zielonOM piatke, Emciu! Przemawiac to MY, a nie NAM, hi hi. Sama wezme i prosic sie nie bede, phi!/
Speak a language of love like you know what it means(znaczi si nie tylko zna jezyk ale i porozumiec si potrafi! Aaaaaa... Lokales!) /Druhny wczoraj calOM noc siedzialam nad testami na IQ, wciagnelam sie, hi hi.....i wyszlo mi, hi hi, ze jestem specjalistkOM od slow. Lokaleska, czek! Dlatego tak dobrze mi za murem wierszenek, no zaraz zlecOM mi kalesonki damskie szt.1 ze smiechu/
And it can't be wrong (hihi, powiedzala Alfa i Omega) /hi hi......i popila ginem z tonikiem i z cytrynOM, niech skonam, ale mnie dzisiaj metafochowy slowotok niesie/
Take my heart and make it strong baby(Albercia-baby prosi sie o przeboje, zakrety i rowy. Tak hartuji si lwie serce!) /hi hi….Druhny, tak sie zahartowalam w rozpierduchach, ze mnie dzisiaj szef wyprosil z mitYngu, hi hi…. Toz mowie, ze jestem lokaleskOM od slow, a pYtania to zadaje lepiej niz Dyra Szirley V. PS Druhny sie nie martwiOM, nie bylabym sobOM, ne? Dalam szefowi w-czape na GE-NE-RAL mitYng. Ech.....to byl dobry dzien. Wracam z tarczOM oraz, zeby nie bylo, z ludzkOM twarzOM/
You're simply the best, better than all the rest(no to Nobla z Oskarem na podium dawAj!) /dno! Nominacje do Oskarow ogloszOM dopiero 22 stycznia. Druhny chcOM wchodzic w zaklady jakie filmy bedOM nominowane? No, ze HalYnka wygra Oskara Honorowego to jest jasne, jak krysztalowa kula, ne?/
Better than anyone, anyone I've ever met(bo te wszystkie jutrzejsze spotkania to oczywiscie z Niktami) /a Druhny NIKTy to majOM taaaakieeee nogi jak Tina T.? To pytal byl pan Fizyk, nie musze DuhnOM tlumaczyc, ze Alberta nie jest pannOM Niktom w legYnsach ze zdjecia Malej. O.....Mala jeszcze nie usunela zdjecia, jako robi z postami? Hi hi... PS Mala, serce roscie na widok Twojego emblematu, czek!/
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say(jakie serce takie podium!) /z pewnOM takOM niesmialosciOM poprosze o podium za murem. Dobre, Sciana, dobre!/
Tear us apart, baby I would rather be dead(w szklanej kuli widac wyraznie dlugie zycie na dnie szczesliwej klomby!) /Albercia pyta co to jest szczescie? Poszla Ty won! Ze szczesciem to jak z wierszenkOM, bez wierszenki w HalYnce to dorbaldie nie idzie! Hi hi....zara wejdOM Troczkowe i bedOM naprawiac radio/
In your heart I see the star of every night and every day(a skad sie wziely te wszystkie gwiazdy pyta z niepokojem pan Fizyk? Uwolnic gwiazdy! Przywrocic porzadek wszechswiata!) /toz jestem! Klaniam sie w pas, po koreansku. Wkle........ PS Bronia, cichaj! Za wierszenke lap, co sie ociagasz? Albo masz kabel, albo niet/
In your eyes I get lost, I get washed away(Hobbitu ruszajo z torczem i w gumniakach na poszukiwania, zadna powodz w oczodolach im nie straszna! UWAGA Druhny!!! U nas maja nastapic WIELKIE opady! Dorbaldie POTOP! Hihi, jakby mnie nie bylo w HalYnce to bede na jakiejs lajbie!) /czy Druhnom z CA wkleic poradnik „jak ocalec na bezludnej wyspie?”, mam pod tynkiem, hi hi. PS Uciecho, GGHP, czek, a ja myslam, ze Druhna to ma zoom z Twin Peaks, no co ja mogIe, ze serce zostawilam na Twin Peaks i dlatego mam podwojnOM osobowosc, hi hi. Rece precz od muru! PS # 9 zdjec z SF nigdy dosc w HP! Podpisano: Cesarzowa/
Just as long as I'm here in your arms(no bo trzeba sprawdzic czy sie tatuaze nie zmyly!) /a co sie majO zmywac? Druhny to dorbaldie sie proszOM o „wkleic”. PS Bronus, no juz, cichaj, cichaj. Bylo pisac, ze Druhna dostaje ADHD na „wkleic”? Sama sie Druhna prosila o metafochy, phi!/
I could be in no better place(blunder czili literowka w tekscie! Powinno byc---> Jest wiele lepszych mjesc, ale TO jest jedyne! Czili HalYnka!) /Samochwala w Archiwum stala, hi hi/
You're simply the best, better than all the rest(hihi, no to juz wiadomo o KIM jest ta wierszenka, co ne? Korona, berlo, klejnoty rodzinne...) /czy mam wykropkowac czy dumnie wypiac watlOM piers oraz Sowe w legYnsach, tfu, kalesonach damskich, szt.1?/
Better than anyone, anyone I've ever met(pan Fizyk ma specjalny przyrzad do mierzenia lepszosci, ale mowi, ze i tak nie wklei, hihi, bo nie chce Bronki rozwscieczyc) /prosze nie draznic Bro......pro...ni....dra......B...... PS Bronia, czy dasz na mnie szlaban, jak moj HAMERYKANSKI, tfu, na psa FiorA urok, laptus, co zawzial sie i GW nie otwiera (Emciu, czek, nie otwiera). Hi hi...juz mi sie przypomnialo, kiedys-gdzies, wkurczenkowilam sie na artykul w GW i dalam sowie sama szlaban na GW, bo juz juz mnie nioslo na rozpierduche. Hi hi/
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say(eeeeeeehuuuuuuuu...nie wiem czy serce to wytrzyma ale Hobbitu majO swietnO hustawke na Nowy Rok!) /az strach pisac (bo moze Maszmunu czyta, hi hi), ale przez rolete do serca, ne?/
Tear us apart, baby I would rather be dead(UWAGA!!! Zamykac oczodoly! Albercia zbliza sie z ostrymi nozyczkami...zaraz sie skonczy ten lunapark) /a zwrocO za bilety? No co? PS Emciu, a gdybysMY tak odbieraly tantiemy za klikniecia w wierszenki, to dorbaldie, Hawiru na Hawajach, ne? Hi hi/
Each time you leave me I start losing control(no przeciez to si rozumie, ze pozegnaia sa do KITU!) /chcialam niesmialo wyznac DruhnOM, ze bedzie mnie troche mniej w styczniu……ziuuuuu….i juz mnie nie ma/
You're walking away with my heart and my soul(hihi, uffff..., cale szczescie, ze mozg zostal na miejscu...) /feministka to WIE, co schowac w szufladu, ne? Swieta Prawda!/
I can feel you even when I'm alone(TE-LE-PA-TIA 101. ZAPISY W SZUFLADZIE NA SZEZLONGU.) /phi! PRYSZCZ! Wkle....?/
Oh baby, don't let go(LET GO! Zobaczymy czy si spadochron otworzy!) /a jak si nie otworzy, to si wyladuji na bezludnu wyspu z ogrodkiem na ocean, w tle owce bedOM beczaly i jakos to bedzie, ne? PS Ech....... Druhny trzymajOM za mnie kciuki w styczniu i lutym, co? Ledwo zipie.... To zdecydowanie bedzie Rok Pelen W-Czap!/
Tina + (Emcia) + /Sciana/
PS Glaski mile widziane. STOP. Licze do pieciu.