przez Ściana Cz, 12.05.2005 03:55
Dzem dobry. Jagodowy. Z Polski...Marzenia scietej glowy, tzn sciany...
Ja tu sobie cichutko spie, snia mi sie demony i inne "monstery", a panie tutaj gadu gadu!!!
Roznice czasu wyrzucam przez prawe ramie.
MC - Ty jednak to jestes Szarik. Za Twoim pozwoleniem, oddaje Ci poklon i czesc. Jak juz powiesz, to tak prosto do mojego serca. Skad Ty to wiesz?
Trzynastko - tak sobie myslalam, ze w koncu zapytam o Twoj emblemat. Budze sie rano i co....oczom nie wierze. Ze tak powiem "no, w koncu!!!" Do tego "release", znamy znamy. Ja nie wyrzucam przez ramie, ja przejezdzam walcem (hi hi). W myslach prosze panstwa, w myslach. Takie troche "co cie nie zabije, to cie wzmocni". Trzynastko, ja moge wyrzucic przez ramie, nie ma sprawy...ale co zrobic z poczuciem winy, ze sie "kogos" wyrzuca? ja to jednak zawsze, na kolanach, na rekach wracam i sie pochylam nad tym rozjechanym. Dlaczego moje smutki i napiecia wiaza sie zawsze z ludzmi?
Ty mi tu nie wyskakuj z "Przeminelo z wiatrem". Powinno sie zakazac tego fimu!!! Cenzura. Szlaban. Zakaz wstepu osobom zrozpaczonym, nieszczesliwe zakochanym, w depresji...
Duska - witamy w klubie. Dzis pytanie, dzis odpowiedz. Strony nie podam, bo by mnie niektore kolezanki (Ona juz dobrze wie, ze mam Ja na mysli) wysmialy, ze archiwizuje HP. Za to podam instrukcje wklejanie zdjecia zwanego emblematem (dzizys jaka to glupia nazwa).
Krok #1
1. wchodzisz w "Twoj Profil" (prawy gorny rog tej strony)
2. pojawia Ci sie "Informacje Rejestracji", na tej stronie znajdujesz "Panel kontrolny emblematow", a pod nim "wyslij emblemat z Twojego komputera", nacisnij "Browse" i wybierz zdjecie z Twojego komputera, ktore chcialabys zamiescic jako swoj emblemat. Nacisnij "otworz/open" w tym okienku, ktore Ci wyskoczylo
3. nacisnij wyslij
4. i juz gotowe
Prawdopodbnie wszystkie zdjecia, ktore masz w komputerze, beda za duze (pan Darek chce, zeby szerokość obrazka nie byla większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB). W tym celu, zanim zrobisz krok#1, musisz zmniejszyc swoj obrazek, czyli zrob krok #0.
Krok #0
1. kliknij na zdjecie (prawym przyciskiem myszy) i otworz to zdjecie w Microsoft Office Picture Manager
2. Wejdz do "edytuj zdjecie" (edit picture)
3. Wejdz do "zmniejsz zdjecie" (compress picture) tak, zeby weszlo jako zalacznik do emaila
4. Wejdz do "zmien rozmiar" (resize picture) tak, zeby mialo 80 na 80 pikseli.
5. Zachowaj to nowe/male zdjecie pod nowa nazwa, najlepiej na PULPICIE!!!!
6. Przejdz do kroku#1.
Duska - oczywiscie, ze jak pada to jest cudnie. Deszcz wszystko zmywa. MC pamietasz?
Dancerko - sprobowalabys tylko!!!!! nie znasz jeszcze mojej mocy, jak sie wkurze!!!! albo obraze!!!!! no po prostu lwica.
Trzynastko - jesli co drugi ma szczescie, to ja jak nic jestem pierwsza, albo trzecia ;-) Zgadzam sie mocno, bardzo mocno - nie wszystko, co dzis boli prowadzi nas w zla strone. Czasem w jeszcze gorsza, albo bardziej bolesna......cos sie obawiam, ze Trzynastka zaraz zacznie rzucac moje imie przez ramie.....hi hi....zna tylko pseudonim...wiec sie nie liczy....
Trzynastko - ja musze troche poblaznowac - to taka moja wlasna terapia, wiec poczytaj miedzy wierszami....prosze....
MarysiuB - podpadam Trzynastce, jak widac podpadlam i Tobie. Zazdrosnico, nie-przodownico. Uwazaj na walec w tej Australii. Jakby co, to ja bede za kierownica!!!
a wszystkim milego dnia zycze....
piosenki zaraz poszukam.