przez o. Śr, 13.07.2005 13:34
Agniś:
- Ka jak Żuczek :)
- małe śledztwo odnośnie wielkich liter - pisząc słowo "czytam" postaiwłaś na końcu "!" palcami sreodkowym i serdecznym prawej ręki wcisnęłaś shift, a środkowym lewej reki "1", kciukiem prawej ręki nacisnęłaś spację, a palcem środkowym prawej ręki nacisnęłaś enter, następnie lewą ręką wróciłaś do lietrki C by napisać słowo "CZAPLA" i przechodząc od "!" do literki "c" włączyłaś serdecznym placem lewej ręki capsa. no... to tak z grubsza, wniosek - zrobiłas to z serdeczności :)
- czapla fajowa, taka trochę bocianowata, u mnie same wróble i gołębie i 1 sztuczny bocian na latarni (do dzis nie wiem czyj to zamysł artystyczny)
- fokusikiem sie jeżdziło super, ale to fokusik combi, więc wcale taki malusi i damski nie jest, w sam raz pasuje do kierowcy :))))
- nie wiem czy fokusik nowym nabytkiem jest, bo ja go znam od kwietnia, ale wygląda pięknieee
- komuna... my nie pamiętamy, bo jesteśmy innym pokoleniem! Dzisiejsze 30-latki są normalne, uśmiechnięte i otwarte na ludzi i świat. Ten nicolas to pewnie jakiś 60 latek, który wyjechał do stanów na początku lat 80-tych, bo tak trząsł portkami ze strachu i taki świat zapamiętał.
- Agniś - szczeeeeeeeeeeeeeeeeebiotaj nam tu, ku naszej radości :))))))