przez o. Śr, 13.07.2005 09:43
Postanowiłam sobie do Was napisać. Jeszcze nie wiem o czym, ale grunt by coś napisać, nie? A że ja potrafię pisac i listy 96 kartkowe, więc co mi tam? Mam 13coś tam postów, więc do 3400 mi wciąż dość daleko. Szkoda, że nie mogę sobie wykasowac do 8.
Wstałam dziś o 8 rano, dokładnie o 8:26 bo przyszedł do mnie brat prosząc o pożyczkę 400 złotową, bo upatrzył sobie jakiegos Palma w necie i chce go kupić w sobotę, a jak by się umówił o 9:04 na rogu Marszałkowskiej i ¦więtokrzyskiej, to by poszedł sobie do Bankomatu i wyciągnął te pieniądze niezbędne do zakupu tegoż palma. Więc obudzona wstałam i zrobiłam sobie kawę. 2 łyżki kawy, około 73 ml mleka zimnego 3,2% ze znaczkiem 1 z Carrefoura w kubku z napisem I LOVE TEA (łanie się czyta, prawda ewe?) Miałam posłodzić, ale uznałam, że to zbędne 40 kcal. A potem umyłam zęby. 14 sekund ruch poziomy, 17 sekund ruch kołowy i na koniec 10 sek ruch pionowy. W ogólnym spojrzeniu o 139 sek za krótko. Acha, bym zapomniała - pasta COLGATE! Moja ulubiona, zwłaszcza jakby tak wymazać parę literek. No i usiadłam przed komputerem i zajrzałam na Forum. W między czasie włączyłam TV i pogłaskałam psa. A potem zadzwoniłam do mamy, żeby mi przyniosła z pracy białą kop-ertę A5, a najlepiej to 8 sztuk, bo u nas na poczcie nie mają, mają tylko A4, czego nie rozumiem, bo żeby na poczcie kopert nie było to już dno. OOOO.... telefon, sorry.... nie zdązyłam. Pewnie ojciec by spytać jak mi leci, albo ktokolwiek inny to mógł być. W zasadzie każdy, nie? Ale po co dzwonił? Dziś do mnie tez ktoś dzwonił do drzwi wejściowych., Uwiesił się jak rzadko! Była godz 9:19, chyba niezbyt odpowiednia pora na wizyty, więc nie otworzyłam. Poza tym miałam na sobie zieloną koszulkę z plamą z pomidora na lewej piersi, więc tak troszkę małowyjściowo byłam ubrana jak na wizyty obcych męzczyzn. Kurcze, coś mnie ugryzło w szyję. Ewe, zgadnij kogo ostatnio widziałam!!!!! Pana Arkadiusza z LO! Upał, gorunc sakramencki, a on wciąż w swoim nieśmiertelnym garniturku. A jak sobie przepoci to w czym jutro wystąpi? No na pewno sobie przepocił! Martwię się o niego, bo z wiekiem coraz mniej myślący i przewidujący jest. I widziałam tez Barbarę! Ta to piękna jest! Może nie tak jak Kristel ale bardziejw Aleksis wpadająca. Cud miód kobieta! Zjadłabym lody! A Wy? Takie capuccino najchętniej! Albo wiśniowe też! A teraz jest nowy sorbet gruszkowy! Mniami!
O czymś jeszcze zapomniałam? Były ploty, lody, kawa zamiast herbaty, rzeka kretynskiego szczebiotania o niczym, z której nie sposob wylowic w nim ani watkow myslowych, ani sensowniejszych wypowiedzi, będąca ot, natrectwem tluczenia w klawiature... To chyba wszystko! Podrawiam. Zostało mi jeszcze 6 postów do końca tygodnia.... Jupi!!!! Zawsze to więcej niż połowa :)))))
Soniu, oszczędzając cenne posty, jestem zmuszona do edycji swojego 4 dziś posta w odpowiedzi do Ciebie. Grunt to być genialną, prawda?????
Uwaga - odpowiadam - Tak, Soniu, jestem Boska!!!! Kto by pomyślał, prawda?
Odpowiedź druga - No widzisz? Potrzeba matką wynalazku, a ja jako matka muszę świecić przykładem :))) Nicholasie.crestone do nóżek padamy! Gdyby nie Ty to w życiu byśmy na to nie wapdły... ufff, jak to dobrze miec takiego Anioła Stroża na Forum
Ostatnio edytowano Śr, 13.07.2005 10:00 przez
o., łącznie edytowano 2 razy