przez MarysiaB Pt, 08.04.2005 16:51
Widze, ze musze zaistniec, choc nastroj lepiej nie mowic. U mnie sobota 1:36. Czarna, bezgwiezdna i ciepla noc za oknem, czyli znowu to co we mnie.
Sprawy rozne.
SCIANA! Widze, ze Ty taka sama twarda sztuka jestes jak ja. FORUM HARTUJE! Tego sie trzymaj i mnie przy okazji. Stan rozumiem. U mnie juz normalka. A co to wczoraj bylo: i...? Iii...Don Pedro z Krainy Deszczowcow. Pamietasz taka bajke? Co do epitetow, to ludzie tutaj niewinni. Niektorzy tez dzielnie walczyli i tez im sie dostalo.
MARIO! Kiedys pomoglas mi z sernikiem, co to paluszki lizac. Juz wtedy w tej trudnej chwili poczulam do Ciebie sympatie, ktora dzisiaj przerodzila sie w lubienie. Dziekuje!
KAMI! Mam nadzieje, ze mojego wczorajszego pojawienia sie w innym temacie, nie odebralas zbyt personalnie. Ciagle wierze, ze na tym forum nie chodzi tylko o bleblanie, ktore tez przeciez z radoscia uprawiam. Ale zdarza sie, ze mam jakies zdanie. Sorry, jesli urazilam.
WSZYSCY! Jestem dumna, ze jestem Polka /'p' bez znaczenia/. ON polaczyl nas kolejny raz, po smierci. Dziekuje Polakom, swoim Rodakom, ze tak pieknie, tak godnie, z takim poswieceniem pozegnali Jana Pawla II. U mnie relacja z Watykanu przeplatala sie z obrazami z Krakowa. Wszyscy mowili o Polakach! Duzo bialo-czerwonych flag i jedna duza z przodu z napisem: Bydgoszcz, a z drugiej strony przyczepiona mala - australijska...
I niech ta jednosc, ten szczegolny nastroj trwaja jak najdluzej!
Normalnie wstydze sie wielkich slow, ale dzisiaj uzasadnione. Serdecznie pozdrawiam.
Ostatnio edytowano So, 09.04.2005 10:59 przez
MarysiaB, łącznie edytowano 1 raz