przez GrejSowa Cz, 04.08.2005 22:12
Witojcie, hej!!
Z góry (może być Giewont) przepraszam, za wszystko, co tu zaraz napiszę. Padam na fejs. Grejs. Wszystko można użyć przeciwko mnie. A nawet trzeba!!!
¦ciana - w kwestii "wiatr za szybami" - a o co chodzi?;)).
Tytuł "Wróg" podstępny?? Aaa, to przez to, że czytasz między wierszami. Moja rada: nie czytaj!! Mój wróg - czas - zżera moje życie - KaPeWu???
Hmmm, Madonna spod Pekaesu?...oj, Ty się doigrasz, doigrasz!!!
Rozumiem, że łapka tylko u dentysty (w pierwszej wersji było też przytulenie!!) i to wszystko w oparach lizolu??!!! COPY. ROGER. Ale z Ciebie dziwadło!! Ale, dobra, niech będzie. PEKAES. JES.
Piwo z twistem, to nadal piwo, tylko z twistem. Jasne???!!! Kapsel można sobie otworzyć otwieraczem zwykłym i będzie git!!! Można też zębem i będzie very git!!!
P.S. 1 - Dzięki
P.S. 2 - Nie chce mi się
P.S. 3 - NIE!!!
P.S. 4 - Odpowiesz mi za to!!!
Odczep się już od tego telewizora, bo go w ogóle nie wyrzucę...pozwól mi działać z zaskoczenia, dobra???
Sluchaj, ruszył mnie Twój śpiew, uwierzysz??? A w chórze operowym śpiewałaś może?? Bo ja na tym punkcie mam szmergla!! Alt...pięknie, to mnie rusza...ryli!! U mnie też nie najgorzej ze śpiewem, zaśpiewać Ci coś?? ¦piewam, tam na dole... Ale Ty i gitarzystka jesteś, pamiętam, jak ja, no, nie mogę wprost uwierzyć!! Wiesz, ja po chórach, zespołach i takich różnych całe życie się włóczyłam, najmilej wspominam okres jazzowy. Chwyty gitarowo-jazzowe to już nie jest bajka, nie "Dom wschodzącego słońca", czy "Dym na wodzie", to po prostu paluchy w gipsie, mówię Ci!! Elvin Jones Ci coś mówi, kochana??? Jest taki jeden kawałek...oh, oh, oh...pamiętam, jak dziś...
Billy Joel, to wiem, ale wiesz, on mi jakoś "nie leży"...
Za koronki dzięki!!! Szczególnie te śpiewające!!!
Teremi - co do tego wybaczania, to wiesz, co??? Macham tylko ręką. Dzięki bardzo za Hemara!!
Maga - możesz zawsze na mnie liczyć. Szkoda, że szczur HP mnie wyprzedził!! Szybko się uczy od kolegi, nie ma co!!! Skarbnica netu....piękne, piękne...¦ciana, zazdraszczasz mi???
¦ciana, Banda Rudej Grejs, to może być nie "W" robocie, tylko "NA" robocie, robi różnicę??
M.C. - Nic a nic się nie boję. JEDZIEMY!!! Skorpion skorpiona miałby się bać??? Dobre sobie!!! Zdjęcia masz jak w banku, a nawet cały reportaż. Dobrze poprowadzę, spoko, sprzęgło tylko ponoć za szybko puszczam, ale nic to, będzie się na czym zatrzymać, no nie, w tym kanionie????....
MaSz alibo dżast MASZA - pani profesor od angielskiego już nie pomnę dobrze, miała nazwisko na T. i dała w kość. Sjesta w Trójce chyba od 15 do 17. Ale głowy nie dam, bo ostatnio nie słuchałam.
Teremi - RADAR kupowałam onego czasu li tylko dla zagranicznych adresów, jeśli wiesz, o czym mówię. Dawno, jak cholera. Kolorystyka żółto-czarna...ale po tym, jak mi odpisał pewien amerykanin, i okazał się nawiedzonym kaznodzieją, to odpuściłam..tak tylko napisałam, nostalgia...ot i wsjo!!
Gocha - BYE!!!!!!!!
Przepraszam, kręci mi się w głowie, chyba od TWIST OFF ;))) więc koniec postu bliski...
Słuchajcie, czy oprócz mnie, ma tu jeszcze ktoś hopla na punkcie argentyńskiego tanga, akordeonu i Astor'a Piazzoll'i???? Taaaaak?? To się świetnie składa, bo ja mam tu coś dla Was, w sam raz na wieczór:
----------------------------------------------
I'VE SEEN THAT FACE BEFORE / Libertango / śpiewa Grejs (nomen omen!!) Dżons
Strange, I've seen that face before,
Seen him hanging 'round my door,
Like a hawk stealing for the prey,
Like the night waiting for the day,
Strange, he shadows me back home,
Footsteps echo on the stones,
Rainy nights, on Hausmann Boulevard,
Parisian music, drifting from the bars,
Tu cherches quoi, rencontrer la mort,
Tu te prends pour qui, toi aussi tu detestes la vie,
Dance in bars and restaurants,
Home with anyone who wants,
Strange he's standing there alone,
Staring eyes chill me to the bone.
Dans sa chambre, Joel et sa valise,
un regard sur ses fringues,
Sur les murs, des photos,
Sans regret, sans mélo,
La porte est claquée, Joel est barré
-----------------------------------------------
P.S.
¦ciana, WYBACZAM CI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, nie??? Dowcip na rano;)))
Chodź, zatańczymy sobie tango, kto prowadzi??? Dobra, nic nie mów, to nazbyt oczywiste..
Ostatnio edytowano Cz, 04.08.2005 22:33 przez
GrejSowa, łącznie edytowano 1 raz