przez M.C. Wt, 06.06.2006 22:30
HEY, YOUUU, Znaczy sie HP. Mam tekst to wklece, co? Zwazcie, ze jestem po dentyscie.
PS "wklece", tez ladne slowo, co?
"Tonight I'm gonna have myself a real good time /wtorek = piatek! Wiwaty?! Luuuudzie!!!! Weekend!!!!/(wiwat!!!! wlasnie wrocilam od dentysty, niech zyja dentysci, niech zyje nowokaina!!!!)
I feel alive and the world turning inside out Yeah! /phi! to sie dopiero nazywa moc, co nie?/(phi a takie kudlate jeze widzials, co sie chowaja do srodka siebie?)
And floating around in ecstasy /ups....mlodziez niech nie czyta/(zdecydowanie, mlodziez do pelargonii marsz!)
So don't stop me now don't stop me /"don't stop me" - prosze sobie haftowac GRUBA nitka/(now?! ja to juz dawno WYRYLAM w kamieniu poswieconym Scianie, hi hi)
'Cause I'm having a good time having a good time /tra la la la, sza ba da ba da/(a na jaka to melodie spiewaMY)
I'm a shooting star leaping through the sky /zatkalo kogos od tego blasku?/(nope, blask byl i sie zbyl jak to z shooting stars bywa)
Like a tiger defying the laws of gravity /TIGER - aha, czek/(UWAGA! Tygrys wskakuje w ocean, chlupnelo i juz po tygrysie, mam nadzieje, ze sie jeszcze wynurzy)
I'm a racing car passing by like Lady Godiva /Godiva zdecydowanie kojarzy sie z KOCZELADA, co nie?/(no i jeszcze byla ta naga lady na zlotym opakowaniu)
I'm gonna go go go /normalnie pcha mnie jakas SILA/(wewnetrzno-duchowa czy moze zewnetrzno-fizyczna?)
There's no stopping me /luuuuuudzieeeeee!/(Sciana w eksazie, gdyby ktos jeszcze sie nie zorientowal)
I'm burning through the sky Yeah! /to juz bylo/(gwiazda wypala "niebo", ja cie nie chce...bedzie dziura...dno w niebie?)
Two hundred degrees /Gocha! Przeliczysz?/(dodalabym jeszcze z dwiescie, bo to dopiero poczatek tekstu)
That's why they call me Mister Fahrenheit /Miss - come on!/(Scianay, come on! Mister tez Miss, a slyszalyscie, ze Mister Carlos Santana , wypuscil nowe perfumy PERFUMY powtarzam?!, butelka ma ksztalt czerwonej...ekhm, ekhm, gitary)
I'm traveling at the speed of light /jakas stara ta piosenka, co nie?/(a pamietasz pana Fredka?)
I wanna make a supersonic man out of you /phi! Normalnie czuje w sobie te MOC/nie ma mocnych na TAKA MOC, hi hi)
Don't stop me now I'm having such a good time /wiecie co? Ze mna to lepiej nie zadzierac/(przepraszam ale to bylo w moim horoskopie, plagiat!)
I'm having a ball don't stop me now /moj szef tak mi wlasnie powiedzial "YOU HAVE A BALL"/(but are YOU having a ball?, bardzo wazna roznica...?)
If you wanna have a good time just give me a call /hmmmm.....telefony doprowadzaja mnie do SZALU/(wszystkie, czy tylko te od O.?)
Don't stop me now ('cause I'm havin' a good time) /jesli sprobujesz, to znajde jakies miejsce w szufladzie/(a w szufladzie to dopiero szal!)
Don't stop me now (yes I'm havin' a good time) /zylyscie kiedys pelnia zycia?/(nie AZ TAKA chyba)
I don't want to stop at all /W ZYCIU!/("I will start before I can stop", Sciana, proponuje troche deszczu dla ochlody)
I'm a rocket ship on my way to Mars /Mezczyzni sa z Marsa - czek. Maszmun - dobrze gadam?/(czyli skladaMY sobie wizyty?)
On a collision course /cos mi sie obilo o uszy, ze niby WSZYSTKO zawdzieczaMY BIG BANG. Usmiecham sie/(ze niby nie? Zdziwilam sie.)
I am a satellite I'm out of control /wdech wydech! Brzoza! Brzoza! Jak mnie slyszysz?/(zdziwilabym sie gdyby Cie NIE slyszala, spiewasz glosniej niz skrzypia schody od sowy, hi hi)
I am a sex machine ready to reload /Maszmun - dla Ciebie ten wers/(nawet go nie tykam, i tak juz bylo zbyt intymnie w poprzedniej piosence)
Like an atom bomb about to /atom? Zdecydowanie stara ta piosenka/(nawet starsza niz Big Bang?)
Oh oh oh oh oh explode /"explode" mozna tez ze zlosci - czek/(szampan tez moze wystrzelic, czek)
I'm burning through the sky Yeah! /wybieram niebo/(wybieram deszcz)
Two hundred degrees /zawsze moze byc 444, phi!/prosze bardzo pomylilam sie "tylko" o 44!)
That's why they call me Mister Fahrenheit /whatever! Na czternaste mam DNO/(a ta perfuma. Fahrenheit? Lubicie tez zapach?)
I'm traveling at the speed of light /czy KTOS tutaj w ogole wierzy w SCIENCE?/(hi hi, zalezy co jest w tej SCIANCE)
I wanna make a supersonic woman of you /Ty sobie koles mozesz, co tam chcesz......zycie sobie, a "chcenie sobie"/(a mozenie jeszcze sobie)
Don't stop me don't stop me /lece, pedze, cos mnie gna/(ale gdzie, ale co, ale dlaczego tak pedzisz?! Uwazaj bo sie zamienisz w lokomotywe!)
Don't stop me hey hey hey! /HEJ!/(HEJ, Sciana, zaczekaj, bo nie nadazam z tekstem)
Don't stop me don't stop me ooh ooh ooh (I like it) /jak Sciana pedzi, to sa przeboje!/(na postojach czy tak w locie?)
Don't stop me don't stop me /nie mam najmniejszego zamiaru zatrzymac sie/(wiec jednak w locie, dzizyz!)
Have a good time good time /duh-uh!/(czy to na pewno tak sie pisze? Moj slownik potocznej angielszczny /czyt. P./mowi ze "duuuh")
Don't stop me don't stop me Ah /rece precz! FREEDOM/(reka manekina potrzebna, Sciana znika na niebosklonie!)
I'm burning through the sky Yeah! /a jak sie spale, to phi!/(bedzie zyzna gleba z popiolow, nic w przyrodzie nie ginie, phi)
Two hundred degrees /i ze niby co? Mam sie zatrzymac? A KTO tutaj decyduje?/(ustalilizmy ze mamy system bezrzadowy, niemylic z bezprawiem!)
That's why they call me Mister Fahrenheit /moge sie nazywac STRZYGA, wsjo rawno/(a nie mozesz sie po prostu nazywac Sciana z przy-domkami?)
I'm traveling at the speed of light /ocean, plaza, cisza, bezludna wyspa, pliz/(zaaaraaaz, chwileczke, cos tu Panna zwolnilas, co jest? Tchu Ci braklo?)
I wanna make a supersonic man out of you /woman! ludzie! To Freddie napisal?/(hi hi, tylko dla niepoznaki)
Don't stop me now I'm having such a good time /fajna ta trampolina/(jak spadac po biegu to tylko na zielona laka, no ewentualnie moze byc ta plaza bezludna!)
I'm having a ball don't stop me now /tekst tez fajny, podtekst taki sobie/(prosiMY nie obrazac podtekstu)
If you wanna have a good time just give me a call /sorry.....nie odbieram telefonow...to sie nazywa SILNA WOLA/(daje Ci cztery telefony, za piatym nie wytrzymasz)
Don't stop me now ('cause I'm havin' a good time) /Emcia! Samotnosc jest GIT/(wydaje mi sie, ze w pewnych przypadkah nawet HYPERGIT...)
Don't stop me now (yes I'm havin' a good time) /zycie sobie, a piosenka sobie/(Sciana, przeciez mialo byc osobiscie, znowu krecisz!)
I don't want to stop at all" /i to jest puenta. Amen/(Nic z tego, czy chcesz czy nie zrobilam zdjecie, pstryk. Sciana na nim polzywa, chyba wszystko jest jasne. I to jest puenta.)
tekst: Freddie Mercury + /Scianay/+(Emciay)