przez Ściana Śr, 27.07.2005 16:50
Dobranoc. U mnie juz prawie 1 w nocy/nad ranem (nigdy nie wiem jak je rozroznic, nam w kredensie to wsjo rawno).
Mialam nie pisac, ale jakos tak mnie rece kreca. Reumatyzm chyba.
Efka - jak to "sciana miedzy nami"? jaka sciana? jakie miedzy nami? Ja tutaj z reka na sercu wychodze do ludzi. Scian nie stawiam.
Izabello - jesli MarysiaB jest w niebieskim, to gdzie ja jestem? A postu nie kasuj. Szkoda go. Prosze zostaw go dla mnie, "ku pamieci". Dobra?
MalgosiuM - jaki bol glowy? to pewnie kac po tym pekaesowkim piwie. Hi, hi. Kobieto!!! Piwo w pekaesie, brudzio z kierowca, tance na firmowym stole. Mlodziezy, prosze wrocic do czytania lektur obowiazkowych w stylu Marii Dabrowskiej, a nie czytac postow tej ladacznicy.
Slonina........................................jak to 'na chwile' zapomnialas? I komu tutaj odpada tynk? Marysia ma racje, co tam Krakus, dawaj wlasne przetwory. Sknero!!!
Hi, hi.....teraz ja, za przykladem pana R., rycze ze smiechu: "Sciana, uwazaj, biore sie za Ciebie". Ty to sie mozesz brac np pod boki, a nie za mnie. "Wiek robi swoje" - najlepiej zwalic na wiek. Z jednym moge sie tylko zgodzic - halasom przy spaniu mowimy NIE. Mam obsesje na punkcie "przedsennej ciszy". Musi byc sterylnie. Komp musi sie zamknac. Air con tez. Sasiedzi sa zakneblowani. Woda w lazience nie cieknie. Cisza. Tylko swiat i ja. Nirwana. Zadnych odglosow, stukania, pukania, chrzakania, chrapania. C I S Z A. Inaczej nie zasne. Tzn zasne, ale sobie nie przysnie. A jaka to noc bez snow? Dno.
Tralalalala, pewnie ze nie trzeba sie pchac do Francji, ale inaczej to nie moglabym sie pochwalic, ze bylam we Francji. Tralalalala. Dziz, 4 dni bez przepychanki. Chyba usne z nudow. Oooops, przepraszam, przeciaz ja pracuje. Nie tesknij za mna zbyt mocno. Odpocznij sobie, cos ostatnio wysiadasz. Jak wrocisz w niedziele (????), to bedzie runda #2. Juz sobie snuje plany. Badz zwarta i gotowa. Mozesz sobie nawet nucic Abbe. W bramie mozesz sobie czekac, ile Ci sie chce. Ja udzielam audiencji w sali reprezentacyjnej, z arrasami. W bramie to mozesz sobie spotkac panow z flaszeczkami. Bardzo mile towarzystwo. Sa z Toba na Ty. Hi, hi. Emalia odebrana. Odpowiedz soon.
MalgosiuSz - jak to odlatujesz?!!!! Nie mozesz mi tego zrobic. NIE!!!!!!
Erico - don't worry, be happy - Twoj wklad w tworzenie spiewnika HP zostal odnotowany w odpowiedniej kartotece. Dziekujemy (My Sciana).
Kmaciej - Kabaret Starszych Panow - kocham(y) miloscia wielka i niesmiertelna. Podwojne podziekowania.
A na pozegnanie piosenka Abby - sorry, ale MalgosiaM zaczela, wiec musze Jej oddac.
"I’ve seen you twice, in a short time
Only a week since we started
It seems to me, for every time
I’m getting more open-hearted
I was an impossible case
No-one ever could reach me
But I think I can see in your face
There’s a lot you can teach me
So I wanna know......
What’s the name of the game?
Does it mean anything to you?
Can you feel it the way I do?
Tell me please, ’cause I have to know
I’m a bashful child, beginning to grow
And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I’m trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know......
The name of the game
I have no friends, no-one to see
And I am never invited
Now I am here, talking to you
No wonder I get excited
Your smile, and the sound of your voice
And the way you see through me
Got a feeling, you give me no choice
But it means a lot to me
So I wanna know......
(your smile and the sound of your voice)
(got a feeling you give me no choice)
(but it means a lot)
Tell me please, ’cause I have to know
I’m a bashful child, beginning to grow
And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I’m trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know......
Oh yes I wanna know......
The name of the game
(I was an impossible case)
(but I think I can see in your face)
(that it means a lot)
(got a feeling you give me no choice)
(but it means a lot)
(I was an impossible case)
(but I think I can see in your face)
(that it means a lot)
(ABBA)
Teremi - wszystkie emalie, ktore do Ciebie wysylam wracaja do mnie bez pokwitowania. Co mam robic?