Przepraszam, ze tu piszę, ale w wątku tego użytkownika nie mogę odpowiedzieć( nie wiem dlaczego).
Za pozwoleniem - śmieszny Pan jest. Proszę się tak nie irytować, bo nam Pan jeszcze na zawał zejdzie <hahaha> a kursu pierwszej pomocy osobiście nie przeszłam, jakby coś. Czepia się Pan , że normalnie masakra. Co Pan z 'Archwium X' czy z 'JAG Wojskowe Biuro Śledcze' ? Przecież nikt nie ma obowiązku odpowiadać na Pana pytania ani sugestie - 'heloł' a drąży Pan temat - 'kręci i nęci' zarzuca innym psychosomatyczną ślepotę, brak szczerości, a widzi Pan my tu lubimy Panią Krystynę i złego słowa o Niej nie damy powiedzieć, więc.. albo Pan jest z Nami albo przeciw nam ?
Ja nie wiem, nie moja sprawa to jest w gruncie rzeczy, ale troszkę chamsko się Pan zachowuje.
Proszę oddychać głęboko, liczyć do 10 i zaparzyć melisę, a jutro Formuła 1 jest chyba [?] no to sobie Pan może oglądnąć, tam są mocne wrażenia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przepraszam Pani Krystyno, nie mogłam sobie odmówić. Proszę się nie gniewać