Dziękuję Pani za "Rocky'ego" w Ochu, wiem, że to dzięki Pani mamy możliwość oglądania tego dzieła na deskach przy Grójeckiej. Byliśmy z siostrą na premierze, potem wybrałem się jeszcze raz w niedzielę z moją drugą połową - to były moje urodziny i wieczorna wizyta na "Rocky'm" była pięknym prezentem. Teraz planuję kolejne wyjścia z różnymi grupami osób - wszyscy są głodni takiego musicalu

Kłaniam się nisko, dziękując za ten teatr, w którym dzięki Pani się zakochałem. Z każdej sztuki Polonii i Ocha da się wynieść coś dla siebie, to jest bardzo, bardzo ważne. Sztuka ze Scen Fundacji są jak lekarstwo leczące w momentach złych i dodatkowo motywujące w momentach dobrych. Nie da się wyjść bez uśmiechu i radości w sercu. Uczę matematyki w ramach zajęć indywidualnych, wie pani ile osób zmienia do niej podejście po zobaczeniu "Dowodu", w którym w końcu nie o matematykę chodzi? I ten fragment wypowiedzi "jeśli będzie Ci źle, nie możesz zasnąć - zajmij się matematyką"... Bardzo się cieszę. Cieszę się, że mam możliwość doświadczać tego wszystkiego, co budzi się we mnie po każdym spektaklu wystawionym przy Marszałkowskiej i Grójeckiej. Dziękuję.
Życzę dużo sił i zdrowia. Bardzo dużo zdrowia.