szczególnie witam panią, pani krystyno,radości i wesela w sercu życzę ,dla pani dla rodzinki ,dla przyjaciół.będę się cieszył odpowiedzią na mój wpis. znów święta.biegiem przez stoiska w marketach,tu promocja,tam wyprzedaż,choinki z lampkami,kupić,nie zapomnieć,biegiem do domu.. uff co jeszcze? a ja lubię patrzeć na karpie które ktoś za chwile kupi.. karpie sobie robią bąbelki ,chyba nic nie wiedzą o tym że skończą na patelni. przychodzi cisza,więc i tęsknota też przychodzi,bo według mnie tak powinno być.ale.. nie zawsze przychodzi do nas drugi człowiek na którego czekamy,o którym serdecznie myślimy..wielu polaków w święta wyjeżdża nie chce być z rodziną. prawie połowa według badań tak robi.trudno.. naprawdę jest wtedy ciężko.to głębszy temat.problemy z całego roku,wiele doznanych krzywd siedzi nam w głowach i sercach.ale chodzi o to by dostrzec tę piękną ciszę,czyjś uśmiech,mieć plany na przyszłość.kochać,tęsknić,kochać.nie takie to proste,ale próbujmy,co wy na to?
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM PIĘKNYCH,RADOSNYCH,POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,WŚRÓD BLISKICH,PRZYJACIÓŁ,Z KTÓRYMI MOŻNA O WSZYSTKIM I O NICZYM ,PIĘKNIE POGADAĆ.
ci co mnie już trochę znają ,wiedzą już że ja w tym stylu wiele razy .. lubię poszperać w necie,i potem pokazać to innym.ale nic,słuchajcie po woli ,bez pośpiechu ,poklikajcie w wolnych chwilach,może kogoś coś rozśmieszy,rozbawi,zastanowi,zmotywuje.może,oby,mam nadzieję że tak będzie.i mały wierszyk,mojego autorstwa.serdecznie pozdrawiam.
andreas trampkoff andrzej kłodzko
"wcześniej i później"
odrobinkę ciszy później odrobinkę dźwięku wcześniej zastanawia się nad miejscem w którym rozpocznie się teraz