Droga Pani Krystyno,
Przepraszam,że dopiero dziś,ale gdybym napisała wczoraj-niespodzianka pewnie by się nie udała,
bo amc często przegląda Forum...
BARDZO UPRZEJMIE DZIĘKUJĘ za dedykację ...
Tak wygląda osoba obdarowana,chwilę po ...
Kolejna fotka - z dzisiejszego spotkania,o którym napisałam wczoraj-z serdecznymi pozdrowieniami ...
i jeszcze mała sugestia ... jedna z osób,które zobaczyły półkę Ani (foto poniżej) zapytała,cytuję "...CZY TO 8 TOMOWE WYDANIE?..."-hmm...to my poprosimy o te OSIEM TOMÓW ...
A ten (cudem) wolny dzień 6 stycznia,to ja już wcześniej sprawdziłam w Pani Repertuarze...i,gdyby nie miała Pani wolnego,to nawet nie napisałabym o Damie Pikowej z Małgorzatą Walewską...ja swoje zajęcia "mogę" przełożyć na inny dzień (też cudem się udało ) a Pani przedstawienia raczej nie,więc pewnie byłoby Pani przykro...
A troszkę wcześniej,czyli 19 grudnia (też ma Pani cudem wolne ) w Salach Redutowych TWiON odbędzie się koncert z udziałem Pani Małgorzaty...cóż,nic więcej nie muszę chyba pisać...bilety już czekają w mojej szufladzie ...
Bardzo serdecznie Panią pozdrawiam,życzę szybkiego powrotu do zdrowia i jeszcze raz ...
DZIĘKUJĘ ZA POMOC- Agnieszka-"Mikołaj"
Ps.Dodam tylko,że fotki są zamieszczone za zgodą wszystkich "zainteresowanych" więc uniknę linczu