Witam bardzo cieplutko!
I znów mamy grudzień,mój najukochańszy miesiąc :) Życzę Pani z całego serca,aby ten czas był dla Pani pełen łask,Nadziei,radości z rzeczy codziennych i pozornie błahych,aby Miłość rosnąca w Pani z każdym dniem sprawiała,że zupełnie Pani zapomni o tym zimnie na zewnątrz,za oknami a czasem w ludzkich sercach...
Zwracam się też z pytaniem czy wie Pani może kiedy będzie grany w Teatrze Polonia spektakl,na który tak się-brzydko mówiąc-"napaliłam" czyli "Skok z wysokości"...sprawdzałam na stronie internetowej teatru repertuar,ale nic nie znalazłam.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Serdecznie i mocno (jak zawsze) ściskam otulając ciepłymi skrzydłami ;)
Anioł Stróż
PS. Czy współpracuje Pani z Michałem Żebrowskim lub wie Pani w którym teatrze obecnie gra? Zależy mi na jakimkolwiek kontakcie z Nim,jest moim najulubieńszym aktorem od 10 lat,raz nawet widziałam Go na żywo,ale wie Pani,nie umiałam jak inni lecieć na scenę po spektaklu (w którym tylko On grał) i krzyczeć...zresztą - jak Pani uważa,czy tak wypada? Wg mnie to dość desperackie i niekulturalne (przede wszystkim) zachowanie...ale co może zrobić przeciętny widz,gdy bardzo chce dotrzeć do wybranego aktora/aktorki? Tylko proszę nie brać mnie za rozhisteryzowaną nastolatkę ;) Jeszcze raz proszę o odpowiedź i serdecznie serdecznie pozdrawiam.